Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βορίδης -Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Δεν θα γίνει αν προκηρυχθούν εκλογές

07 Δεκεμβρίου 2022 13:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βορίδης -Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Δεν θα γίνει αν προκηρυχθούν εκλογές

test2

test2

Στην ματαίωση του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ αν προκηρυχθούν εκλογές, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Αν υπάρξει προκήρυξη εκλογών σε χρονικό διάστημα που τρέχει κάποιο από τα στάδια του Γραπτού Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, τότε αυτός «θα παγώσει αυτόματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ ο γραπτός διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου. Ωστόσο ο ίδιος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν μέσα στην Άνοιξη.

Αν ο πρωθυπουργός όμως επιλέξει να γίνουν οι εκλογές τον Μάρτιο, αυτές θα ανακοινωθούν στα τέλη Ιανουαρίου ή εντός του Φεβρουαρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και στις δύο περιπτώσεις ο γραπτός διαγωνισμός «παγώνει» αυτόματα και η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί πιθανά σε πολύ μεταγενέστερο χρόνο, ειδικά αν υπάρξουν διπλές κάλπες.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε «σίγουρος» για τη διεξαγωγή του, ωστόσο η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την υποστελέχωση και τις δυσχέρειες στην εκτέλεση καθηκόντων των υπαλλήλων στους Δήμους των Κυκλάδων
  • Τοποθέτηση της Κατερίνας Μονογυιού για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την ειδική αγωγή, την Ιερά Μονή Σινά και τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό.
  • Τριμερής Τουρκίας - Ιταλίας - Λιβύης σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με θολή ατζέντα και αποκλεισμούς
  • Αναφορά του Μάρκου Καφούρου για την προστασία του μνημείου «Πορτάρα» στη Νάξο
  • Βουλή-ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς απαντούν κυβερνητικές πηγές στην αντιπολίτευση για «ακυρότητα» της διαδικασίας
  • Ρεκόρ 25ετίας σε νέες θέσεις εργασίας στο εξάμηνο του έτους - Μητσοτάκης: Στόχος τα €950 κατώτατος μισθός