Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΑΔΕ: Τέλος χρόνου για τις υποχρεώσεις προς την εφορία - Μέχρι πότε θα λειτουργούν οι ψηφιακές εφαρμογές

30 Δεκεμβρίου 2022 17:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΑΔΕ: Τέλος χρόνου για τις υποχρεώσεις προς την εφορία - Μέχρι πότε θα λειτουργούν οι ψηφιακές εφαρμογές

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τέλος χρόνου σήμερα για μια σειρά από σημαντικές φορολογικές υποχρεώσεις, τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσουν οι φορολογούμενοι μέχρι την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Έως σήμερα πρέπει να πληρωθούν:

-η δόση για τον φόρο εισοδήματος,
-η δόση για τον ΕΝΦΙΑ,

-η δόση για την επιστρεπτέα προκαταβολή.

Τα τέλη κυκλοφορίας πήραν παράταση έως τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το 2022, η ΑΑΔΕ ανακοινώνει τον τρόπο λειτουργίας τους στο κλείσιμο του έτους. Αναλυτικότερα:

- Η ψηφιακή εφαρμογή «my Property», για την υποβολή δηλώσεων Φόρου Μεταβίβασης Ακινήτων, Δωρεάς και Γονικής Παροχής, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 02/01/2023).

- Η ψηφιακή εφαρμογή του Περιουσιολογίου για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2014 έως και 2022, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 05/01/2023).

 - Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή αρχικών και τροποποιητικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων φορολογικών ετών 2015 έως και 2021, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 10/01/2023).

- Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων Φόρου Πλοίων Α΄ κατηγορίας, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 03/01/2023).

- Η ψηφιακή εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων εισφοράς συναλλάγματος ν. 4111/2013, θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31/12/2022 και ώρα 23:00 (Ημερομηνία ανοίγματος 03/01/2023).

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή δήλωση του Δημάρχου και της Επάρχου Τήνου για το αποτέλεσμα της δίκης των 71 συμπολιτών μας σχετικά με τις ανεμογεννήτριες
  • Chevron-Hellenic Energy: Κυρώθηκαν οι συμβάσεις Ελλάδας - Chevron για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων - Μόνο η ΝΔ ψήφισε όλη τη συμφωνία
  • Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
  • Πάρος: Πρόσκληση Λογοδοσίας στις 20 Μαρτίου 2026
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)