Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παύλος Πολάκης: Ομόφωνα εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, αλλά παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

28 Φεβρουαρίου 2023 21:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Πολάκης: Ομόφωνα εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, αλλά παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

test2

test2

Εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει, με ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης, μετά την εμπρηστική ανάρτησή του εις βάρος δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Έπειτα από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, διάρκειας περίπου 2,5 ωρών, κατά πληροφορίες αποφασίστηκε επίσης η παραμονή του κ. Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν, την Πέμπτη, στην Πολιτική Γραμματεία -στην οποία κατά πληροφορίες θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης- και θα οριστικοποιηθούν από την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που θα συνεδριάσει το Σάββατο. Την Τετάρτη, σημειωτέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματισμένη εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματός του για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Άγνωστο παραμένει εάν θα επιβληθεί άλλη ποινή στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή Χανίων.

 Νωρίτερα, μιλώντας στο συνέδριο του Πρώτου ΘΕΜΑτος για την Υγεία, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει ότι ήταν δική του απόφαση η παραπομπή του Παύλου Πολάκη και η καθαίρεσή του από τα όργανα του κόμματος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης για Γάζα: Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για τερματισμό του πολέμου και βιώσιμο σχήμα διακυβέρνησης
  • Μητσοτάκης: Πολύ σύντομα θα θεσμοθετήσουμε τα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και νότιες Κυκλάδες
  • Νέο τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Συμφωνία ή κόλαση, περιμένουμε μέχρι την Κυριακή την απάντησή σας
  • Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν από Κοπεγχάγη: Όσο υπάρχει το casus belli η Ελλάδα θα λέει «όχι» στη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE (Βίντεο)
  • Πότε έρχονται οι πρώτες μειώσεις στα ράφια (Βίντεο)
  • Ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑΛ Νάξου με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας ύψους 2,3 εκατ. €