Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

28 Απριλίου 2023 17:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεοδωρικάκος: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ

test2

test2

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποιεί πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στη Καλαμάτα
  • Δήλωση Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της Δικαιοσύνης και την παρουσία συμπαραστατών στη Σύρο
  • Ρωσία: Εξαιρετικά περίπλοκες οι προσπάθειες τερματισμού του πολέμου στην Ουκρανία, λέει το Κρεμλίνο
  • Οι πολίτες από αύριο μέσω του myinfo.gov.gr εκδίδουν Προσωπικό Αριθμό – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 34 ερωτήσεις και απαντήσεις
  • Κ. Μητσοτάκης: Έκπτωση Πρυτάνεων αν δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους (Bίντεο)
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή σε κάθε μορφή παρότρυνσης, ανοχής ή συγκάλυψης της βίας, από δημόσιες τοποθετήσεις και από πράξεις ή παραλείψεις»