Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση GPO για εκλογές 2023: Προβάδισμα ΝΔ με 20,4 μονάδες

02 Ιουνίου 2023 16:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση GPO για εκλογές 2023: Προβάδισμα ΝΔ με 20,4 μονάδες

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 41,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 11,4%, το ΚΚΕ 6,3%, η Πλεύση Ελευθερίας 4,3% η Ελληνική Λύση 3,6% και το κόμμα Νίκη 3,1%. Το ΜέΡΑ25 συγκεντρώνει 1,6%.

Επιπλέον, το 73,6% απαντά πως ότι δεν θα αλλάξει ή μάλλον δεν θα αλλάξει την ψήφο του στις εκλογές του Ιουνίου με ένα 23,2% να απαντά «ναι» ή «μάλλον ναι» στο ίδιο ερώτημα.

 Παράλληλα το 51,2% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι» στο ερώτημα «αν θα θέλατε να σχηματίσει η ΝΔ μια αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές, ποσοστό που ανεβαίνει στο 75,2% στο ερώτημα «αν πιστεύετε ότι η ΝΔ θα μπορέσει να σχηματίσει αυτοοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παραδόθηκε η φρεγάτα Κίμων - «Με τις τέσσερις Belharra ο Ελληνισμός έχει το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της Ιστορίας του» είπε ο Δένδιας (Βίντεο)
  • Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2026
  • Η Μαρία Καρυστιανού προανήγγειλε κόμμα: «Είμαι στην πρώτη γραμμή, πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» - Οι προϋποθέσεις που έθεσε
  • ALCO: Στις 12 μονάδες με double score το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, αναποφάσιστος ένας στους πέντε ψηφοφόρους (Βίντεο)
  • Η Κωνσταντοπούλου έστησε ξανά καβγά on air: Είναι άθλιο αυτό που κάνεις, είπε σε δημοσιογράφο και αποχώρησε από τη συζήτηση (Βίντεο)
  • Real Polls: Τι θα γινόταν αν όλα τα κόμματα πήγαιναν στις εκλογές με άλλους αρχηγούς; Πέφτει στο 22% η ΝΔ, εκτοξεύεται στο 17,2% το ΠΑΣΟΚ