Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Κικίλιας: Έρχεται ένα πολύ δύσκολο τριήμερο – Πρέπει να προσέξουμε όλοι

21 Ιουλίου 2023 12:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β. Κικίλιας: Έρχεται ένα πολύ δύσκολο τριήμερο – Πρέπει να προσέξουμε όλοι

test2

test2

Διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε νωρίτερα υπό τον υπουργό, Βασίλη Κικίλια, για τον καύσωνα που επικρατεί στη χώρα.

“Πλέον όλοι θα έχουμε ακραίες καιρικές συνθήκες. Τις επόμενες μέρες όλη η κρατική μηχανή, όλος κρατικός μηχανισμός θα είναι έξω στα άλση, στα δάση, στις πόλεις προκειμένου να μπορέσει να συνδράμει το Πυροσβεστικό Σώμα” τόνισε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε:

 “Η Πολιτική Προστασία, η Ελληνική Αστυνομία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι εθελοντές μας, το Υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ, οι Δασολόγοι και το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος ζητάμε από τους πολίτες να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν.

Ενημερωθήκαμε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και τους μετεωρολόγους μας ότι απ ό, τι φαίνεται θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ακραίες καιρικές συνθήκες όπως οι ΗΠΑ και πολύ υψηλές θερμοκρασίες που θα ακολουθήσουν μελτέμια και μποφόρ και νέος καύσωνας στα μέσα της επόμενης βδομάδας. Οπότε όλοι πρέπει να προσέξουμε και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστώ πολύ”.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης: Πολύ σύντομα θα θεσμοθετήσουμε τα θαλάσσια πάρκα σε Ιόνιο και νότιες Κυκλάδες
  • Νέο τελεσίγραφο Τραμπ στη Χαμάς: Συμφωνία ή κόλαση, περιμένουμε μέχρι την Κυριακή την απάντησή σας
  • Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν από Κοπεγχάγη: Όσο υπάρχει το casus belli η Ελλάδα θα λέει «όχι» στη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE (Βίντεο)
  • Πότε έρχονται οι πρώτες μειώσεις στα ράφια (Βίντεο)
  • Ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου ΕΠΑΛ Νάξου με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας ύψους 2,3 εκατ. €
  • Το πόθεν έσχες του βουλευτή Παύλου Σαράκη: Από 179.000 ευρώ το 2023, δήλωσε 18,4 εκατ. ευρώ το 2024