Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης έχει άγνοια σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να ανακαλέσει

22 Σεπτεμβρίου 2023 01:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης έχει άγνοια σε κρίσιμα εθνικά θέματα, να ανακαλέσει

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Με μια αιχμηρή δήλωση η Έφη Αχτσιόγλου σχολιάζει το ολίσθημα του συνυποψήφιου της για τα κατεχόμενα της Κύπρου.

«Πρόκειται για ένα σοβαρότατο σφάλμα. Σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια για ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής», αναφέρει η κ. Αχτσιόγλου.

Εμμέσως η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον κ. Κασσελάκη να ανακαλέσει τα όσα είπε σημειώνοντας «Φανταζομαι ο κύριος Κασσελάκης θα ανακαλέσει τη δήλωση του. Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για το καλό όλων μας».

Ολόκληρη η δήλωση της Έφης Αχτσιογλου

Χτες έκανα μια δήλωση για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν και τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για το Κυπριακό. Σε αυτήν, κάλεσα και τον Στέφανο Κασσελάκη να τοποθετηθεί πάνω στα κρίσιμα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το ίδιο απόγευμα θα διατύπωνε την καινοφανή άποψη ότι η κατεχόμενη Κύπρος είναι «κρατίδιο τους» ( δηλ. των Τούρκων). Πρόκειται για ένα σοβαρότατο σφάλμα. Σφάλμα που αποκαλύπτει άγνοια για ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Κι αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πέρα από τα συνθήματα, η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα, επάρκεια και γνώση. Και αυτό ισχύει στο πολλαπλάσιο για την εξωτερική μας πολιτική. Φαντάζομαι ο κύριος Κασσελάκης θα ανακαλέσει τη δήλωση του. Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για το καλό όλων μας.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή δήλωση του Δημάρχου και της Επάρχου Τήνου για το αποτέλεσμα της δίκης των 71 συμπολιτών μας σχετικά με τις ανεμογεννήτριες
  • Chevron-Hellenic Energy: Κυρώθηκαν οι συμβάσεις Ελλάδας - Chevron για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων - Μόνο η ΝΔ ψήφισε όλη τη συμφωνία
  • Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
  • Πάρος: Πρόσκληση Λογοδοσίας στις 20 Μαρτίου 2026
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)