Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης σε Αμπάς: Νόμιμος εκπρόσωπος του παλαιστινιακού λαού η Παλαιστινιακή Αρχή - Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς

26 Οκτωβρίου 2023 19:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης σε Αμπάς: Νόμιμος εκπρόσωπος του παλαιστινιακού λαού η Παλαιστινιακή Αρχή - Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Mahmoud Abbas, είχε ο πρωθυπουργός,Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη σταθερής ροής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, ενώ επανέλαβε το μήνυμα που απηύθυνε και στη Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη στο Κάιρο για την καταδίκη των τρομοκρατικών επιθέσεων της 7ης Οκτωβρίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε, εξάλλου, την ευκαιρία να υπογραμμίσει εκ νέου τη θέση της Ελλάδας ότι η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση και ότι δεν εκπροσωπεί τον Παλαιστινιακό λαό.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ο κ.Μητσοτάκης επεσήμανε ότι ο μόνος νόμιμος εκπρόσωπος του παλαιστινιακού λαού είναι η Παλαιστινιακή Αρχή και τόνισε τη διαχρονική στήριξη της Ελλάδας στη λύση δύο κρατών.

Επανέλαβε, τέλος, ότι μόνο μια πολιτική λύση σε αυτή τη βάση μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη ανάμεσα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους και τη σταθερότητα στην περιοχή.

ethnos.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή δήλωση του Δημάρχου και της Επάρχου Τήνου για το αποτέλεσμα της δίκης των 71 συμπολιτών μας σχετικά με τις ανεμογεννήτριες
  • Chevron-Hellenic Energy: Κυρώθηκαν οι συμβάσεις Ελλάδας - Chevron για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων - Μόνο η ΝΔ ψήφισε όλη τη συμφωνία
  • Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
  • Πάρος: Πρόσκληση Λογοδοσίας στις 20 Μαρτίου 2026
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)