Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση Alco: Δεν σταματιέται η ΝΔ και ο Μητσοτάκης – Στους 20,6 μονάδες η διαφορά - Πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ

06 Νοεμβρίου 2023 19:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση Alco: Δεν σταματιέται η ΝΔ και ο Μητσοτάκης – Στους 20,6 μονάδες η διαφορά - Πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ

test2

test2

Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 20,6 μονάδων διατηρεί η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Alco για την τηλεόραση του Alpha.

Στη μέτρηση επιβεβαιώνεται η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πολιτικό σκηνικό, καθώς τον εμπιστεύονται οι πολίτες ως πρωθυπουργό σε ποσοστό τεράστιο σε σχέση με τους λοιπούς πολιτικούς αρχηγούς.

Η ΝΔ όχι μόνο κινείται σε ποσοστά κοντά σε εκείνα των εθνικών εκλογών αλλά ανεβάζει κιόλας τα ποσοστά της σε σχέση με την έρευνα του Σεπτεμβρίου. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει κι άλλο (σχεδόν δύο μονάδες) ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ανεβαίνει, όπως και το ΚΚΕ.

Στη δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALCO Κώστας Παναγόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αποτυπώνεται επίσης το πόσο επηρεάζει τα νοικοκυριά το ράλι στις τιμές τροφίμων, το πόσο εμπιστεύεται ο πολίτης τα μέτρα της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας

Πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ κινείται 34,1% (από 32,3%) ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει στο 13,5% (από 15,3%), ενώ το ΠΑΣΟΚ με 12,7% και το ΚΚΕ μς 8,6% ανεβάζουν τα ποσοστά τους.

Γεωργιάδης κατά Δούκα: Δεν είναι μακριά η εποχή που οι Αθηναίοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ για την επιλογή τους
Εκτίμηση ψήφου

Ερωτηθείς σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κωστας Παναγόπουλος ανέφερε ότι στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ θα εκινείτο στο 38,%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 15%, το ΠΑΣΟΚ κοντά στο 14% και το ΚΚΕ κοντά στο 10% .

Ποιόν πολιτικό αρχηγό εμπιστεύονται οι πολίτες για πρωθυπουργό

Οι πολίτες επιλέγουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ποσοστό 37%, δείχνοντας ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό του παραμένει αδιατάρακτη. Τον Στ. Κασσελάκη απαντά το 8%, τον Ν. Ανδρουλάκη 7% ενώ «κανέναν» απαντά το εντυπωσιακό 30%.

Η ακρίβεια παραμένει νούμερο ένα πρόβλημα για τους ερωτηθέντες.

Το 46% απαντά ότι δεν βοηθούν «καθόλου» τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια. Το 33% απαντά «λίγο»

eleftherostypos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ένταξη της πράξης «Υποδομές εξυπηρέτησης ΑμεΑ σε παραλίες Νάξου και Δονούσας» στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021–2027»
  • Έξαλλη η Κωνσταντοπούλου για «κόφτη» στις ομιλίες, επιτέθηκε σε Μπακογιάννη και Γεροβασίλη – «Είσαι υστερική», είπε η Ντόρα
  • Υπέρ της εκλογικής συμπόρευσης με Τσίπρα ο Φάμελλος - «Είναι διάσπαση» εξερράγη ο Πολάκης
  • Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Κενοτάφιο αφιερωμένο στον ανώνυμο μαχητή, όχι τόπος διαμαρτυρίας και πολιτικής εκμετάλλευσης (Bίντεο)
  • Στα «σκαριά» νέο επίδομα ενοικίου 200 ευρώ σε δημοσίους υπαλλήλους - Οι δικαιούχοι (Βίντεο)
  • Συνάντηση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με τον Ευρωβουλευτή κ. Φρέντη Μπελέρη»