Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΥΡΙΖΑ: Η μυστική σύσκεψη που «κλείδωσε» την υποψηφιότητα Γεροβασίλη

23 Φεβρουαρίου 2024 18:09
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Η μυστική σύσκεψη που «κλείδωσε» την υποψηφιότητα Γεροβασίλη

test2

test2

Ποιοι μετείχαν στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα - Οι συναντήσεις στελεχών με την Όλγα Γεροβασίλη και ο στόχος να υπάρξει ενιαία έκφραση σε «μια κοινή υποψηφιότητα»

Καταλύτης υπήρξε η χθεσινή ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην έναρξη του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, καθώς το «σκηνικό ρήξης», όπως το εξέλαβαν πολλά από τα κορυφαία στελέχη, επέδρασε αποφασιστικά στην φημολογούμενη υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη.

Συγκεκριμένα, πολλά από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος εξέλαβαν την ομιλία ως «εμπρηστική» για τα ίδια και «εξόχως διχαστική για το κόμμα» και τα μέλη, δίνοντας ραντεβού λίγες ώρες μετά και υπό άκρα μυστικότητα, σε επαγγελματικό χώρο ιδιοκτησίας πρωτοκλασάτου μέλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί, οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Παππάς, Κώστας Ζαχαριάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και οι Γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης επιδόθηκαν σε ολονύκτιες διαβουλεύσεις, όπως μετέδωσε σήμερα το πρωί το protothema.gr, με στόχο να υπάρξει «ενιαία έκφραση» σε μια κοινή υποψηφιότητα.

Όντας εκεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι παριστάμενοι κάλεσαν, κατά πληροφορίες, την Όλγα Γεροβασίλη να προσέλθει στην σύσκεψη, λέγοντας της ότι έπρεπε «να σκεφτεί την προοπτική» να προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, πυροδοτώντας έκτοτε σειρά συναντήσεων νωρίς σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή, με τους Διονύση Τεμπονέρα, Θανάση Θεοχαρόπουλο και αρκετούς άλλους να περνούν το κατώφλι της Αντιπροέδρου της Βουλής.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Δημοσκόπηση GPO: Στο 28,7% η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 14% και τρίτη η Πλεύση με 13,1%
  • Κυρώσεις από τις ΗΠΑ σε συμμορία στη Βενεζουέλα που ισχυρίζονται πως συνδέεται με τον Μαδούρο
  • Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Αλλαγές στην εκλογή δημάρχων, περιφερειαρχών -Νέο πειθαρχικό αιρετών
  • Μέτρα για μεσαία τάξη, μη κρατικά πανεπιστήμια – Οι 25 μεταρρυθμίσεις που έθεσε ο Μητσοτάκης και πρέπει να γίνουν έως το τέλος του έτους (Βίντεο)
  • Οι λαμπερές εμφανίσεις στο Προεδρικό Μέγαρο - H λουλουδένια Μονογυιού, τα λευκά κρόσια της Νάντιας και η αρχαιοελληνική Νοτοπούλου
  • Λευκός Οίκος: Παρουσίασε τη στρατηγική του για την Τεχνητή Νοημοσύνη με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ