Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύουν υπογραφές για να μη γίνουν εκλογές- Γεροβασίλη ανακοινώνει, Κασσελάκης ζητά «καθαρές λύσεις»

24 Φεβρουαρίου 2024 16:02
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζεύουν υπογραφές για να μη γίνουν εκλογές- Γεροβασίλη ανακοινώνει, Κασσελάκης ζητά «καθαρές λύσεις»

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η διαδικασία του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, καθώς τις τελευταίες ώρες υπάρχει συντονισμένη επιχείρηση αρκετών στελεχών προκειμένου να μην γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας, ακυρώνοντας de facto την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα και την αποδοχή της από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της πρωτοβουλίας προΐστανται οι Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στην ίδια γραμμή κινούνται και οι Ρένα Δούρου, Νίκος Σκορίνης, Παναγιώτης Ρήγας, συλλέγοντας υπογραφές.

Ενδεικτικό του οργιώδους παρασκηνίου είναι ότι ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και ο επικεφαλής του προεδρείου του Συνεδρίου, Πάνος Ρήγας εξέφρασαν την ίδια άποψη σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν με διαφορά ελάχιστης ώρας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», στο περιθώριο του Συνεδρίου.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Φάμελλος, είπε πως «συζητάμε για μία πιθανή εκλογή προέδρου, και λέω πιθανή γιατί δεν είμαι και σίγουρος και δε θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία, γιατί έχουμε ευρωεκλογές μπροστά μας».

Το επιχείρημα που προβάλλουν οι «ενδιάμεσοι» είναι πως απομένει ελάχιστος χρόνος μέχρι τις κάλπες του Ιουνίου και ότι τα στενά χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν περαιτέρω εσωστρέφεια, αλλά και πως ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη πρόεδρος μόλις τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, τόσο η πλευρά Κασσελάκη όσο και η πλευρά Γεροβασίλη εμφανίζονται αποφασισμένες να προχωρήσει τώρα η διαδικασία, όπως πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρα στην ανάρτηση του την Πέμπτη το μεσημέρι.

«Δεν θα γίνω Ιφιγένεια»
«Λυπάμαι δεν μπορώ, δεν θα γίνω Ιφιγένεια, θέλω καθαρές λύσεις» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλώντας με συνέδρους στους διαδρόμους του Ταε Κβον Ντο, δείχνοντας αμετακίνητος από την θέση του για την προσφυγή στις εσωκομματικές κάλπες.

Άλλωστε, πριν από λίγο ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία αναφέρει, «στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί», η οποία μοιάζει να φωτογραφίζει την Όλγα Γεροβασίλη, αλλά φαίνεται ότι έρχεται και σε ευθεία σύγκρουση με την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού.

Επίσης στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν στο "Dnews": «Αν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα θα πρέπει να γίνουν εκλογές».

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)
  • Pulse: Στις 16,5 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ, είναι το 2ο μεγαλύτερο από το 2016 (Βίντεο)
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Πόσο τραβάει ένα κόμμα Καρυστιανού
  • Παρέμβαση της Κατερίνας Μονογυιού για την έγκαιρη ανάρτηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της Ανάφης
  • 505.217 ευρώ για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
  • Αδιέξοδο στις συνομιλίες για τη Γροιλανδία - Οι κόκκινες γραμμές Κοπεγχάγης και Νουούκ (Βίντεο)