Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Στέφανος Γκίκας στο Ηράκλειο, για την Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση των λιμένων της Μεσογείου

19 Σεπτεμβρίου 2024 20:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ
  • ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΙΜΕΝΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ο Στέφανος Γκίκας στο Ηράκλειο, για την Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση των λιμένων της Μεσογείου

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας.

Η επίσκεψή του κ. Γκίκα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σημαντικής Διεθνούς Συνάντησης για θέματα Ναυτιλίας, Νησιωτικότητας και Λειτουργίας Λιμένων "THE ROLE OF PORTS IN MEDITERRANEAN ISLANDS ECONOMIC GROWTH", που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο και στην οποία ο κ. Γκίκας εκπροσωπώντας τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα αναφερθεί στην συμβολή των Ελληνικών Λιμένων στην ανάπτυξη της κάθε τοπικής, αλλά και της εθνικής οικονομίας και θα παρουσιάσει τις σχετικές Κυβερνητικές δράσεις.

Ο κ. Γκίκας θα έχει επίσης συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ενώ κατά την παραμονή του, θα επισκεφθεί την Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες των υπηρεσιών.

Ο κ. Στέφανος Γκίκας, παράλληλα, με συνεντεύξεις στα Τοπικά ΜΜΕ, θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις Κυβερνητικές θέσεις.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Στέφανος Γκίκας: «Μας ενθαρρύνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον διεθνών εταίρων για επενδύσεις σε ελληνικά λιμάνια και ναυπηγεία»
  • Στέφανος Γκίκας: «Οι Έλληνες ναυτικοί είναι αυτοί που έχουν κάνει την ναυτιλία μας μεγάλη και κραταιά» (βίντεο)
  • Στέφανος Γκίκας: «Η διατήρηση και η ανάδειξη της ναυτικής παράδοσης και πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί σημαντική υποχρέωση»
  • Στ. Γκίκας: «Προτεραιότητά μας η δημιουργία και αναβάθμιση των υποδομών στα λιμάνια μας, προκειμένου η νησιωτική χώρα να καταστεί εξίσου ανταγωνιστική»
  • Στ. Γκίκας: «Στρατηγική επιλογή του ΥΝΑΝΠ η αναβάθμιση των περιφερειακών και νησιωτικών λιμένων, που ενισχύουν τον τουρισμό και τις τοπικές οικονομίες» (βίντεο)
  • Πότε αναμένονται εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και για τρίτεκνους – Ο Στ. Γκίκας στο ΕΡΤNews (βίντεο)