Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακόπηκε η δίκη των 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών». Αναμένεται η απόφαση για την άμεση αποφυλάκιση Κασιδιάρη

16 Οκτωβρίου 2024 12:03
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΚΗ
  • ΔΙΑΚΟΠΗ
  • ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
Διακόπηκε η δίκη των 11 βουλευτών των «Σπαρτιατών». Αναμένεται η απόφαση για την άμεση αποφυλάκιση Κασιδιάρη

test2

test2

Διεκόπη για τις 31/10 η δίκη των 11 νυν και πρώην βουλευτών των Σπαρτιατών, του Ηλία Κασιδιάρη και ενός ακόμη δικηγόρου για εξαπάτηση εκλογικού σώματος.

Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη πριν αυτή αρχίσει επί της ουσίας μετά από απουσία δυο κατηγορουμένων με κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, οι οποίοι και ζήτησαν αναβολή. Αίτημα αναβολής υπέβαλε και ένας τρίτος κατηγορούμενος, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του.

Στο δικαστήριο έδωσε το παρών ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, χωρίς χειροπέδες καθώς βρίσκεται από εχθές σε 7ημερη άδεια από τις φυλακές του Δομοκού. Η πλειοψηφία των κατηγορουμένων πρώην και νυν βουλευτών κάθισαν στο εδώλιο, καθώς και ο κατηγορούμενος δικηγόρος Σωτήρης Μεταξάς.

Στη δικαστική αίθουσα παρευρέθηκε ο πρώτος μάρτυρας της υπόθεσης, ο αρχηγός του κόμματος, Βασίλης Στίγκας που πρώτος προέβη σε δημόσιες καταγγελίες για πρακτικές δον Κορλεόνε και Greek Mafia στο ακροδεξιό κόμμα. Την άμεση διεξαγωγή της δίκης ζήτησαν οι κατηγορούμενοι Ηλίας Κασιδιάρης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδας και Σωτήρης Μεταξάς.

Αναμένεται η απόφαση για την άμεση αποφυλάκιση Κασιδιάρη
O Ηλίας Κασιδιάρης μέσω της συνηγόρου του ζήτησε την άμεση διεξαγωγή της δίκης για αποφυλάκιση υπό όρους. Έχει προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο για την αρνητική εισαγγελική πρόταση στο δεύτερο αίτημα αποφυλάκισής του.

ertnews.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αθώοι οι «Σπαρτιάτες» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων (βίντεο)
  • Παραπέμπεται σε δίκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν εκβιάζομαι» απαντά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού (βίντεο)
  • Δίκη Φιλιππίδη - Παπούλια: «Κατάλαβα ότι ο Πέτρος είναι κακός άνθρωπος, κατέβαζε τα παντελόνια και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα»
  • Ένταση στο εφετείο Φιλιππίδη - Διεκόπη η δίκη (βίντεο)
  • Δήμος Πάρου: Διακοπή βαριάς όχλησης οικοδομικών εργασιών
  • Ράλλυ Ακρόπολις: Αναφορές ότι τραυματίστηκε θεατής, διακόπηκε ο αγώνας