Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκλέτσος: Επιμένει στην εισαγωγή ιερόδουλων και υπόσχεται να φέρει και σχετική επιστημονική μελέτη

22 Οκτωβρίου 2024 18:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΣΥΡΙΖΑ
  • ΓΚΛΕΤΣΟΣ
Γκλέτσος: Επιμένει στην εισαγωγή ιερόδουλων και υπόσχεται να φέρει και σχετική επιστημονική μελέτη

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Είναι η πιο σωστή λύση λέει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Αναγνωρίζει ωστόσο ότι ίσως η θέση του να μην έχει ειπωθεί με τον σωστό τρόπο

Επιστημονική μελέτη που θα αποδεικνύει την ορθότητα της άποψής του για την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες που κατάγονται οι μετανάστες, για να μην γίνονται εγκληματίες, προαναγγέλλει ότι θα φέρει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση», επέμεινε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αν και παραδέχθηκε ότι «ίσως να μην έχει ειπωθεί σωστά». «Θα επανέλθω με μελέτη, με επιστημονική μελέτη», πρόσθεσε.

Η πρόταση για εισαγωγή σεξεργατριών

Ο κ. Γκλέτσος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, όταν πρότεινε την εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες των μεταναστών, ώστε οι τελευταίοι να μπορούν να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ανάγκες και να μη «γίνονται φονιάδες», καθώς «η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι «οι οίκοι αντοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες σεξεργάτριες από τα δικά τους μέρη, για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά. Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι' αυτό το θέμα, οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο»

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Παραδόθηκε η φρεγάτα Κίμων - «Με τις τέσσερις Belharra ο Ελληνισμός έχει το ισχυρότερο Πολεμικό Ναυτικό της Ιστορίας του» είπε ο Δένδιας (Βίντεο)
  • Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς χτύπησε τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο - Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ
  • Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo Greece 2026
  • Η Μαρία Καρυστιανού προανήγγειλε κόμμα: «Είμαι στην πρώτη γραμμή, πάμε για κάτι πολύ μεγάλο» - Οι προϋποθέσεις που έθεσε
  • ALCO: Στις 12 μονάδες με double score το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, αναποφάσιστος ένας στους πέντε ψηφοφόρους (Βίντεο)
  • Η Κωνσταντοπούλου έστησε ξανά καβγά on air: Είναι άθλιο αυτό που κάνεις, είπε σε δημοσιογράφο και αποχώρησε από τη συζήτηση (Βίντεο)