Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στη Λέσβο συνοδευόμενος από την Ολυμπιoνίκη (2024) Μιλένα Κοντού και τον Legend(2004) Κώστα Χαλκιά

09 Ιανουαρίου 2025 12:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΒΡΟΥΤΣΗΣ
  • ΛΕΣΒΟΣ
Ο Αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στη Λέσβο συνοδευόμενος από την Ολυμπιoνίκη (2024) Μιλένα Κοντού και τον Legend(2004) Κώστα Χαλκιά

test2

test2

Στη Λέσβο θα βρεθεί το Σάββατο,11 Ιανουαρίου 2024, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, όπου θα ανακοινώσει την «Κατασκευή Δημοτικού Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στην περιοχή Θέρμα του Δήμου Μυτιλήνης».

Η ένταξη του Έργου περιλαμβάνεται στο Υπο-πρόγραμμα Τομέα Αθλητισμού του ΤΠΑ 2021-2025, από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 του ΥΠΑΙΘΑ και η χρηματόδοτησή του θα φτάσει στο ύψος των4.900.000 ευρώ (ΑΔΑ: ΡΖ8Υ46ΝΚΠΔ-2ΥΦ),
Ένα αθλητικό έργο για το οποίο είχε δεσμευτεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και πλέον μπαίνει στην τελευταία ευθεία για την υλοποίησή του από τον Δήμο Μυτιλήνης.
Ενδεικτικά, καλύπτονται παρεμβάσεις για:
1. Την κατασκευή του κολυμβητικού χώρου, που αποτελείται από δύο (2) δεξαμενές κολύμβησης, μίας
κύριας και μίας δευτερεύουσας η οποία θα εξυπηρετεί την εκμάθηση κολύμβησης παιδιών.
2. Την κατασκευή κτηρίου για τη λειτουργία του ως συγκρότημα αποδυτηρίων
3. Τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου
4. Την κατασκευή κερκίδων
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δήλωσε σχετικά:
«Η δέσμευσή μας προς τους πολίτες της Μυτιλήνης υλοποιείται, και σύντομα η Λέσβος θα έχει και πάλι ένα κολυμβητήριο κόσμημα, για τη νέα γενιά του νησιού.
Συνεργαστήκαμε στενά με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα, προκειμένου αυτό το έργο πνοής να πάρει σάρκα και οστά!
Έχουμε επανειλημμένα τονίσει πως κάθε δίκαιο αίτημα για αναμόρφωση ή ανέγερση αθλητικής εγκατάστασης θα πραγματοποιείται, σύμφωνα πάντα με τις αντικειμενικές ανάγκες της περιοχής και τις δημοσιονομικές δυνατότητες μας.
Η νησιωτική Ελλάδα αξίζει την προσοχή μας, καθώς αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της πατρίδας μας».
Στο ταξίδι του ο κ. Βρούτσης θα συνοδεύεται από την χάλκινη Ολυμπιονίκη(2024) στην κωπηλασία Μιλένα Κοντού και τον πρωταθλητή Ευρώπης(2004) στο ποδόσφαιρο Κώστα Χαλκιά.
Η ανακοίνωση του έργου θα γίνει, παρουσία και του βουλευτή Λέσβου της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου -με μεγάλη συμβολή στην προσπάθεια υλοποίησης του έργου- στην εκδήλωση κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Λέσβου, όπου με πρωτοβουλία του προέδρου της, ΠαντελέωνΒερρή, έχουν προσκληθεί όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Χρηστή Διοίκηση και Διαφάνεια σε όλα τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα με νέα διαδικασία σύναψης Μισθώσεων και Παραχωρήσεων
  • Ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στην Κύθνο, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη στον στίβο Κατερίνα Θάνου και τον Πρωταθλητή Ευρώπης στον στίβο Άγγελο Παυλακάκη
  • Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, στη Μύκονο συνοδευόμενος από προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού- Ανακοινώνεται το έργο αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Κόρφο Μυκόνου
  • Τελεσίγραφο Βρούτση στους προέδρους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να στείλουν μήνυμα απέναντι στη βία (βίντεο)
  • Γιάννης Βρούτσης: «Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή σε κάθε μορφή παρότρυνσης, ανοχής ή συγκάλυψης της βίας, από δημόσιες τοποθετήσεις και από πράξεις ή παραλείψεις»
  • Συνάντηση του Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Δήμαρχο Σύρου Ερμούπολης Αλέξη Αθανασίου για το μέλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού