Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βασίλης Κικίλιας: Με την Τζένη Μπαλατσινού και αγκαλιά τον γιο τους στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Φωτογραφίες

25 Μαρτίου 2025 13:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
  • ΠΑΡΕΛΑΣΗ
  • ΓΙΟΣ
Βασίλης Κικίλιας: Με την Τζένη Μπαλατσινού και αγκαλιά τον γιο τους στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Φωτογραφίες

test2

react2 2025

skandalis77

Στην εορταστική στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, ο Υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας παρακολούθησε τις εκδηλώσεις μαζί με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, και τον γιο τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

Ο μικρός ενθουσιάστηκε από την παρέλαση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Φωτογραφίες από την οικογενειακή τους παρουσία δημοσιεύθηκαν, αποτυπώνοντας τη σημασία της ημέρας.

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα κορυφώνονται σήμερα οι εορτασμοί για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσει τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ανάμεσα στους επισήμους και τον Βασίλη Κικίλια μαζί με τη Τζένη Μπαλατσινού. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, ο Υπουργός Ναυτιλίας παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση αγκαλιά με τον γιο του, Παναγιώτη Αντώνιο, ο οποίος ενθουσιασμένος έβλεπε τις εορταστικές εκδηλώσεις!

Δες τις φωτογραφίες:

IMG 2613

kikiliasmpalatsinou 1 1200x630 1068x561

IMG 2612

IMG 2615

IMG 2618

Φωτογραφίες: NDP

couscous.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κάιρο: Κικίλιας με Edoardo Rixi – Διευρύνεται η συνεργασία Ελλάδας - Ιταλίας στη ναυτιλία
  • Κάιρο: Κικίλιας με Al Wazir «Ενισχύουμε τη συνεργασία σε ναυτιλία, λιμάνια και διεθνείς οργανισμούς»
  • Κάιρο – Β. Κικίλιας: «Προωθούμε αναπτυξιακές συμφωνίες με στόχο τη σταθερότητα και την ευημερία των χωρών της Μεσογείου»
  • Στην Αίγυπτο ο Β. Κικίλιας
  • Β. Κικίλιας στη συνάντηση με τον ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ: «Θα συνεργαστούμε με βάση τα κοινά μας συμφέροντα και προς όφελος της μέσης οικογένειας»
  • Με υπερηφάνεια παρέλασαν οι μαθητές στην όμορφη Σίφνο (Βίντεο)