Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών (Βίντεο)

13 Αυγούστου 2025 14:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας - Σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών (Βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Αυγούστου το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Εκεί, ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε διυπουργική και διακλαδική σύσκεψη για την πορεία αντιμετώπισης των πυρκαγιών που είναι σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα.

Στη διυπουργική - διακλαδική σύσκεψη στο Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν: ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, οι Υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κώστας Κατσαφάδος και Ευάγγελος Τουρνάς, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Ευθυμίου, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Ευστάθιος Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαευσταθίου, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτρης Μάλλιος και ο Διοικητής της Διοίκησης Κατασκευών και Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΔΙΚΑΦΚΑ) Ανιστράτηγος Μιχαήλ Κλούβας.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Το αξεσουάρ του ντους που μια ειδικός δεν χρησιμοποιεί ποτέ – «Είναι γεμάτο βακτήρια»
  • Πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος: Οι αλλαγές που φέρνουν -Ποιοι καταναλωτές μπορούν να ωφεληθούν, τι θα πρέπει να προσέξουν
  • Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι μετά την περιπέτεια της υγείας της και πόζαρε αγκαλιά με την οικογένειά της
  • Ανανέωση και έκδοση διαβατηρίων με παλαιού τύπου ταυτότητες, η απόφαση του ΣτΕ
  • Δένδιας: Προφανώς η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τη «διαρκή» NAVTEX της Τουρκίας (βίντεο)
  • Τραγωδία στην Εύβοια – Νεκροί δυο ηλικιωμένοι μέσα στο σπίτι τους