Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ναξιώτης αστυνομικός Αντώνης του «Σασμού» οφείλει πολλά στη Νάξο!

04 Οκτωβρίου 2021 16:16

Είναι ένας από τους ποιοτικότερους θεατρικούς ηθοποιούς της γενιάς του αλλά και ένας περήφανος νησιώτης που δεν ξεχνά το νησί της καταγωγής του τη Νάξο!

Πρόκειται για το Δημήτρη Ήμελλο ο οποίος ενσαρκώνει τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη στη φετινή επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» κερδίζοντας την αγάπη του κοινού.

Σε συνεντεύξεις του ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει ότι και οι δύο γονείς του είναι από το νησί της Νάξου, τόπο στον οποίο περνούσε καλοκαίρια και Πάσχα καθώς μεγάλωνε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κυψέλη.

Με σπουδές νομικής και προορισμό να συνεχίσει την οικογενειακή επαγγελματική παράδοση, τον κέρδισε το θέατρο στο οποίο διακρίθηκε τιμώμενος με το πρώτο βραβείο Δημήτρης Χορν (2001) έχοντας επίσης στο βιογραφικό του σπουδαίες θεατρικές συνεργασίες με το Στάθη Λιβαθινό και το Λευτέρη Βογιατζή. Γνωστός στο θεατρόφιλο κοινό, με σημαντικές επίσης συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες αξιώσεων, ο Δημήτρης Ήμελλος είπε φέτος το «ναι» στην τηλεόραση υποδυόμενος έναν Κρητικό αστυνομικό ο χαρακτήρας του οποίου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.

Δίκαιος, σοβαρός, προσγειωμένος, στιβαρός και γνήσιος, ο Αντώνης Φραγκιαδάκης του «Σασμού» με την συρτή κρητική προφορά είναι ταυτόχρονα ιδεαλιστής, ανεκπλήρωτα ερωτευμένος με τη Μαρίνα Βρουλάκη. Χειρίζεται άψογα την ντοπιολαλιά της Κρήτης καθώς όπως ο ηθοποιός εξομολογείται, είχε το άκουσμα και τη μουσικότητα της γλώσσας στο αυτί του λόγω της ναξιώτικης προφοράς την οποία γνωρίζει πολύ καλά!

Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει το «Σασμό» καθώς μια από τις παρουσίες που κερδίζουν τον τηλεθεατή στην πολύ καλή σειρά, είναι εκείνη του Δημήτρη Ήμελλου, ενός ηθοποιού με παιδεία, ήθος και ποιότητα που «γράφουν» και στη μικρή οθόνη, κάνοντάς τον κι εκεί να ξεχωρίζει!

naxos44

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα