Σασμός – Οριστικό: Τα μεγάλα ονόματα συνεχίζουν κανονικά στη σειρά

16 Απριλίου 2022 18:23

Η αγαπημένη μας σειρά, «Σασμός», θα συνεχιστεί με νέο, δεύτερο κύκλο επεισοδίων την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχοντας στο καστ της όλα της τα μεγάλα ονόματα.

 
 

Τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς, για τους οποίους ακούσαμε πολλά περί μετακίνησης τους το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης υπέγραψαν νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν τους και στο νέο κύκλο της σειράς που προμηνύει νέες εκπλήξεις.

Να θυμίσουμε ότι τόσο για τη Μαρία Πρωτόπαπα, όσο και για τον Ορφέα Αυγουστίδη, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, ήθελαν και τους δύο να αφήνουν το «Σασμό» και να συνεργάζονται με τη νέα σειρά της Βικτόρια Χίσλοπ στην ΕΡΤ. Επίσης η Μαρία Τζομπανάκη ακούγονταν ότι θα έφευγε για τις ΗΠΑ λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων. Τελικά όμως και οι τρεις θα βρίσκονται στη διάθεση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος σε λίγες μέρες ξεκινά τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Σασμός: Έπεσαν οι υπογραφές και συνεχίζουν την επόμενη σεζόν

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos