Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέτρος Τατσόπουλος: Βελτιώνεται η υγεία του -Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

04 Οκτωβρίου 2019 16:17

Σε θάλαμο συνεχίζει την νοσηλεία του ο Πέτρος Τατσόπουλος που βγήκε από την Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου μετά την επέμβαση που υπεβλήθη.

H νοσηλεία του Πέτρου Τατσόπουλου  θα συνεχιστεί σε τρίκλινο θάλαμο στην Α' Πανεπιστημιακή Καρδιοχειρουργική κλινική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ιπποκράτειου Νοσοκομείου
«Σχετικά με την πορεία της υγείας του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, που χειρουργήθηκε επειγόντως την 1.10.19 για την αποκατάσταση Οξέος Διαχωρισμού Ανιούσης Αορτής, ενημερώνουμε ότι:

Ο ασθενής εξήλθε από την Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, σήμερα και ώρα 12.15 και νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας, συνεχίζει να παρακολουθείται επισταμένως και βαίνει βελτιούμενος. Νεώτερη ανακοίνωση θα εκδοθεί σε κάθε μεταβολή της κατάστασης».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός συγγραφέας κατέρρευσε μέσα στο στούντιο του Alpha, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς στο κανάλι ήταν και ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύτρας, ο οποίος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποβλήθηκε σε καρδιοχειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ο διαχωρισμός ανιούσης αορτής που διαγνώστηκε και ευτυχώς τα μέχρι σήμερα δεδομένα επιτρέπουν μια αισιοδοξία.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr