Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Νύχτες Πρεμιέρας»: H μαγεία της μεγάλης οθόνης σαγήνευσε το κοινό στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας!

03 Οκτωβρίου 2019 21:27

Εδώ και 25 χρόνια, οι γλυκές βραδιές του Σεπτέμβρη στην Αθήνα έχουν το «χρώμα» της πιο σαγηνευτικής καλλιτεχνικής αποπλάνησης του κοινού των σινεφίλ!


Το μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της πόλης, που άνοιξε αυλαία το 1995, επανέρχεται κάθε χρόνο χαρίζοντας απολαυστικές κινηματογραφικές νύχτες στον κόσμο που κάθε χρόνο το τιμά με την παρουσία του! Κορυφαία γιορτή της 7ης Τέχνης στην Αθήνα αποτελούν οι «Νύχτες Πρεμιέρας» που φέτος έκλεισαν 25 χρόνια αδιάλειπτης επιτυχημένης παρουσίας στις Σεπτεμβριάτικες νύχτες μας.

Με το καλλιτεχνικό γεγονός των προβολών να κερδίζει κάθε χρόνο σε συμμετοχή και λάμψη, οι «Νύχτες Πρεμιέρας» περιλαμβάνουν διαγωνιστικό μέρος και συγκεντρώνουν κάθε χρόνο ηχηρά ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου που τιμούν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ.

Ταινίες συνήθως βραβευμένες, μερικές από τις οποίες έχουν σαρώσει τα βραβεία σε Φεστιβάλ του εξωτερικού, προβάλλονται και διαγωνίζονται στις «Νύχτες Πρεμιέρας» δίνοντας την ευκαιρία στους σινεφίλ να «γευτούν» πρώτοι μερικά από τα μικρά θαύματα της σύγχρονης 7ης Τέχνης!

Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε κι εφέτος στην Αθήνα, οι καλύτερες ταινίες βραβεύτηκαν με το βραβείο Χρυσή Αθηνά, το Βραβείο Σκηνοθεσίας της Πόλης των Αθηνών, το Βραβείο Σεναρίου και Ειδικής Μνείας, και οι λάτρεις της μεγάλης οθόνης γοητεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά από τη μοναδική μαγεία των εξαιρετικών, συχνά πολυβραβευμένων ταινιών που είχαν την χαρά να απολαύσουν στις μοναδικές «Νύχτες Πρεμιέρας 2019»!

 

nyxtes-prem1.jpg nyxtes-prem2.jpg nyxtes-prem3.jpg

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr