ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1135)

Μια σειρά πολύ ενδιαφερουσών διαλέξεων με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού και τους πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισής της, θα δώσουν καταξιωμένοι επιστήμονες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο τραγούδι που ήδη μπει στην καρδιά του κόσμου, έχοντας παράλληλα σπάσει... ταμεία στα ραδιόφωνα!

Με 1.350.000 ευρώ το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στηρίζει την ελληνική κινηματογραφία, λόγω της πανδημίας Covid-19.

Σε ηλικία 72 ετών - Το 1972 ερμήνευσε τα τραγούδια του «Μεγάλου Ερωτικού» του Μάνου Χατζιδάκι μαζί με τη Φλέρη Νταντωνάκη

Δεν μπορεί να υποκαταστήσει την προσωπική επαφή και την αύρα μίας θεατρικής σκηνής ή κινηματογραφικής αίθουσας, ωστόσο τα Livestreaming μπήκαν στη ζωή μας και έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μας.

O Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει από την 1η Δεκεμβρίου στις οθόνες μας!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο. Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο facebook.

Κατατέθηκε τροπολογία με “μέτρα στήριξης του κλάδου του τουρισμού, των επιχειρήσεων του πολιτισμού” στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια για ψήφιση.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την προβολή και την προώθηση του πολιτιστικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής του άξονα Κατάκολου - Αρχαίας Ολυμπίας, που παράλληλα θα αποτελέσει και μοχλό ανάπτυξης, κάνει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω της δημιουργίας μιας διαδικτυακής πλατφόρμας.

Ένας… μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media σχετικά με τις εργασίες που εκτελούνται στην Ακρόπολη και την ύπαρξη τσιμέντου, με το υπουργείο Πολιτισμού να παίρνει θέση με επίσημη ανακοίνωση.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής για την κατηγορία του διηγήματος (πεζογραφίας) του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού "Νίκος Καζαντζάκης" που προκήρυξαν οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς, παραλάβαμε σε έντυπη μορφή έναν

Ανακοινώθηκε σήμερα το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την νέα καλλιτεχνική περίοδο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos