Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

12 Δεκεμβρίου 2019 18:53

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση


του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 20-12-2019 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης κατόπιν αιτήματος των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης της μειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου»:

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την παροχή κινήτρων σε εργαζόμενους από ΟΤΑ ορεινών και νησιωτικών περιοχών.
ΘΕΜΑ 2ο:
Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος έλλειψης αιθουσών – Κατάσταση φέροντος οργανισμού υπαρχόντων κτιρίων – Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων – Προβλήματα κουφωμάτων που έχουν αντικατασταθεί – Υγρομόνωση του Γυμνασίου Πάρου.
ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Κτηριακά προβλήματα - Φύλαξη αύλειου χώρου – Επισκευές και συντηρήσεις του Γενικού Λυκείου Πάρου.
ΘΕΜΑ 4ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος έλλειψης αιθουσών – Κατάσταση φέροντος οργανισμού υπαρχόντων κτιρίων – Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων – Προβλήματα κουφωμάτων που έχουν αντικατασταθεί – Υγρομόνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικιάς.
ΘΕΜΑ 5ο:
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με Επισκευές - Συντηρήσεις κτιρίων – Προβλήματα κουφωμάτων που έχουν αντικατασταθεί – Υγρομόνωση – Προβλήματα αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μάρπησσας.
ΘΕΜΑ 6ο: Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με:
Α) Ενημέρωση για τα πορίσματα της ημερίδας της 16ης Νοεμβρίου που διοργανώθηκε στην Πάρο και της εκδήλωσης της 30ης Νοεμβρίου που διοργανώθηκε στην Αθήνα.
Β) Συγκρότηση επιτροπής για την επίλυση του ιδιοκτησιακού των αρχαίων λατομείων και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και τη προστασία, ανάδειξη και αξιοποίησή τους.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Πετρόπουλος Παναγιώτης

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr