ΠΟΛΙΤΙΚΗ (3190)

Στην τελευταία συνεδρίαση (5-6-20) του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, παρουσία κατοίκων και φορέων της Αλυκής αναφερθήκαμε στην ανησυχία τους

Καλείσθε την 14η Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 8:15 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Παρακαλούμε την Τρίτη 14-7-2020 ώρα 10:00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση, στα γραφεία της Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Τη Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος, είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Γ.Γ. Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, και τον Δ/ντή της Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Μαραγκό. Θέμα της συνάντησης, το ζήτημα του ναυαγίου του «Εξπρές Σάμινα».

Καλείσθε την 9η Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:15 π.μ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Από μέρους μας εδώ και ημέρες κάναμε πολύ περισσότερα από αυτά που αντιστοιχούν σε μια παράταξη μειοψηφίας, ώστε η χθεσινή συνάντηση ( 6-7-20) του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γ. Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Πάρου Μ. Κωβαίο να είναι θετική.

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, με τον οποίο και συζητήθηκε το θέμα του «Εξπρές Σάμινα».

Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί απέναντι στη λογική που θέλει τις κρατικές και δημοτικές αρχές να αξιοποιούν χρηματοδοτήσεις και κονδύλια για μικροπολιτικές συναλλαγές ισχυριζόμενοι ανύπαρκτους λόγους.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου (Παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη), στις 10 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή & ώρα 19:30μμ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

Μετά την παραίτηση του κ. Ηλία Κουντρομιχάλη από τη θέση του Αντιδημάρχου Πάρου και όλες τις θέσεις ευθύνης στις οποίες είχε οριστεί ως μέλος, μέλλει να δούμε εάν θα

Την Τετάρτη 01/07/2020, ο κ. Ηλίας Κουντρομιχάλης, μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Πάρου, με επιστολή η οποία εστάλη ηλεκτρονικά στο προσωπικό mail του Δημάρχου και

Την Παρασκευή 26/06/2020 πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ, κεκλεισμένων των θυρών. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε, εκτός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos