ΠΟΛΙΤΙΚΗ (3343)

Σε μία κίνηση ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, σήμερα 25 Νοεμβρίου, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, λέμε ΟΧΙ στη βία κατά των γυναικών, λέμε ΝΑΙ στην εξάλειψη ενός φαινομένου που μας αφορά όλες και όλους.

Το Υπουργείο Εσωτερικών δημοσίευσε την απόφαση με ΑΔΑ 9ΨΣ346ΜΤΛ6-5ΟΘ Αρ.Πρωτ.: 79903 με ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2020 την κατανομή συνολικού ποσού ύψους 50.000.000,00 € στους Δήμους της χώρας, για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους λόγω της μείωσης των

Ο πολιτισμός μας, είναι πολιτισμός ενοχής κι αναπαράγει τη βία, αλλά κυρίως το συναίσθημα της οργής και του θυμού.

  • Έκλεισαν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ακολούθησαν τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία σε όλη τη χώρα ενώ δεν ήταν απαραίτητα τα οριζόντια μέτρα.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των μέτρων υγειονομικής προστασίας της Πολιτείας για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τη λήξη τους η επικοινωνία με την Κοινότητα Πάρου θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους :

Ο Πρόεδρος και το συμβούλιο της Κοινότητας Νάουσας αποχαιρετά με θλίψη τον τέως Πρόεδρο του συμβουλίου της Κοινότητας Αλιφιέρη Ελευθέριο.

Την Τετάρτη 25/11/2020 από τις 09:00 έως τις 15:00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, την Κοινότητα Νάουσας και το ΚΤΕΛ Πάρου ΑΕ στο χώρο της αφετηρίας των λεωφορείων στο ποτάμι, θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

H απόφαση των τραπεζών Εθνικής και Πειραιώς να κλείσουν τα υποκαταστήματά τους στη Νάουσα, βρίσκει αντίθετη την κοινωνία και τις τοπικές αρχές.

Εδώ και αρκετά χρόνια οι κάτοικοι της Παροικιάς διαμαρτύρονται και δικαίως ότι η πρωτεύουσα του νησιού είναι παραμελημένη από την δημοτική αρχή.

Την Τετάρτη 18/11/2020, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος, παρουσίασε προς ψήφιση το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2021, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos