ΠΟΛΙΤΙΚΗ (3136)

Σαν τον κλέφτη στο σκοτάδι εκμεταλλευόμενη την πανδημία η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε πρόσφατα το νόμο – έκτρωμα για το περιβάλλον, ανοίγοντας νέους δρόμους κερδοφορίας για το μεγάλο κεφάλαιο.

Ορισμένα άρθρα απευθύνονται σε εκείνους που έχουν την ικανότητα να «βλέπουν» πίσω από τις γραμμές , να κάνουν τους δικούς τους συνειρμούς και να βγάζουν τα ανάλογα συμπεράσματα.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου (Παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη), στις 29 Μαΐου 2020, ημέρα Παρασκευή & ώρα 11:00πμ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

Παρακαλούμε την Παρασκευή 29/5/2020 ώρα 19:00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση, στα γραφεία της Κοινότητας Αγκαιριάς, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα:

Δυστυχώς για το νησί μας και ευτυχώς για τους 159 πολίτες που έκριναν το εκλογικό αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές, δεν υπήρξε η δυνατότητα να ακουστεί το τι ειπώθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι σίγουρο ότι θα έχαναν τον ύπνο τους από τις τύψεις!

Έως τώρα δεν έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να καταλάβετε, ότι εγώ ο Πάνος Κεμπάμπης δεν είμαι πολιτικός και ποσό μάλλον άρχοντας.

Κύριε Αντιδήμαρχε Παροικιάς, Πάνο Κεμπάμπη,

Είναι ολοφάνερο πια ότι οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου της πλειοψηφίας του Δήμου είναι γεμάτα από «μισές αλήθειες» , που είναι ως γνωστόν χειρότερες από ψέματα .

Μεγάλωσα σε ένα χωριό ασπρισμένο, γεμάτο λουλούδια και μυρωδιές από αγριολούλουδο και γιασεμί.

Χαιρετίζουμε τη μαζική, αγωνιστική κινητοποίηση του τηνιακού λαού, που και πάλι όρθωσε το ανάστημα του απέναντι στους σχεδιασμούς εγκατάστασης αιολικών πάρκων στη Τήνο.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18/05/2020, γίναμε πάλι θεατές του ίδιου, κακοπαιγμένου έργου, με πρωταγωνιστές τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos