Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολλανδία: Εχαναν 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος και τελικά κέρδισαν και πήραν και το πρωτάθλημα (Βίντεο)

02 Ιουνίου 2023 11:13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
Ολλανδία: Εχαναν 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος και τελικά κέρδισαν και πήραν και το πρωτάθλημα (Βίντεο)

test2

test2

Η Γκρόνιγκεν κέρδιζε 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος αλλά ο τίτλος του πρωταθλητή Ολλανδίας κατέληξε στην ΖΖ Λάιντεν με νίκη 82-81

Ενα φινάλε που θα γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας του μπάσκετ σημειώθηκε πριν από μερικά 24ωρα στην Ολλανδία με την ΖΖ Λάιντεν να κάνει μια επική ανατροπή στον πέμπτο τελικό απέναντι στη Γκρόνιγκεν παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Με αντεπίθεση διαρκείας οι παίχτες της Λάιντεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ και τελικά να κερδίσουν με 82-81 χάρη σε δύο βολές σε σχεδόν νεκρό χρόνο.

{https://twitter.com/harris_stavrou/status/1664410465538064385?s=20}

Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ της Ολλανδίας ήταν γενικά ένα ρόλερ κόστερ για τις δύο ομάδες με την Γκρόνιγκεν να κερδίζει τον πρώτο αγώνα μετά από δύο παρατάσεις και την Λάιντεν να ισοφαρίζει στο δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας.

Το τρίτο παιχνίδι στην έδρα της ΖΖ Λάιντεν έληξε και πάλι υπέρ της Γκρόνιγκεν αλλά στον τέταρτο αγώνα οι παίχτες της λύγισαν και έχασαν με 45-68 με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα που έληξε με τον μοναδικό αυτό τρόπο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Γερμανία: Η πλειονότητα των πολιτών τάσσεται υπέρ της αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους
  • Γερμανική εταιρεία θέλει να απολύσει 14.000 υπαλλήλους -Διαδηλώνουν στους δρόμους οι εργαζόμενοι
  • Δυστύχημα στο ράλι Γαλλίας – Δύο θεατές νεκροί
  • New York Times: Πώς το οικονομικό θαύμα της Κίνας απειλείται με ολέθριες συνέπειες από τις… χαμηλές τιμές και τον άναρχο ανταγωνισμό
  • Ρωσικό αεροσκάφος Antonov συνετρίβη στην περιφέρεια Αμούρ - Νεκροί και οι 49 επιβαίνοντες
  • Ο χειρότερος σκύλος «φύλακας»: Διαρρήκτης έπαιζε με ένα λαμπραντόρ την ώρα που λήστευε σπίτι – Δείτε βίντεο