Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρωσικό πολεμικό έριξε προειδοποιητικά πυρά εναντίον φορτηγού πλοίου

13 Αυγούστου 2023 16:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσικό πολεμικό έριξε προειδοποιητικά πυρά εναντίον φορτηγού πλοίου

test2

test2

Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά εναντίον φορτηγού πλοίου που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Ιζμαήλ στη νότια Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Για να αναγκαστεί το πλοίο να σταματήσει, ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά με ελαφρά αυτόματα όπλα», ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, ο καπετάνιος αυτού του πλοίου, που φέρει σημαία Παλάου, το Sukru Okan, δεν απάντησε σε εντολή να σταματήσει για «επιθεώρηση σχετικά με τη μεταφορά απαγορευμένων εμπορευμάτων».

Στη συνέχεια, ένα ελικόπτερο με Ρώσους στρατιώτες επενέβη για να επιθεωρήσει το πλοίο, στο οποίο επετράπη να συνεχίσει την πορεία του προς το ουκρανικό λιμάνι, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το λιμάνι Ιζμαήλ στην περιοχή της Οδησσού, έχει γίνει ένας από τα κύρια σημεία εξόδου για τα ουκρανικά αγροτικά προϊόντα από τότε που η Μόσχα αποσύρθηκε από τη συμφωνία για τις εξαγωγές σιτηρών.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Γερμανία: Η πλειονότητα των πολιτών τάσσεται υπέρ της αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους
  • Γερμανική εταιρεία θέλει να απολύσει 14.000 υπαλλήλους -Διαδηλώνουν στους δρόμους οι εργαζόμενοι
  • Δυστύχημα στο ράλι Γαλλίας – Δύο θεατές νεκροί
  • New York Times: Πώς το οικονομικό θαύμα της Κίνας απειλείται με ολέθριες συνέπειες από τις… χαμηλές τιμές και τον άναρχο ανταγωνισμό
  • Ρωσικό αεροσκάφος Antonov συνετρίβη στην περιφέρεια Αμούρ - Νεκροί και οι 49 επιβαίνοντες
  • Ο χειρότερος σκύλος «φύλακας»: Διαρρήκτης έπαιζε με ένα λαμπραντόρ την ώρα που λήστευε σπίτι – Δείτε βίντεο