×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To νέο Kinect σύντομα και για τα Windows 8

24 Μαϊος 2013 10:30

Μέσα στον επόμενο χρόνο η κυκλοφορία της αντίστοιχης έκδοσης του νέου περιφερειακού, το οποίο ανακοινώθηκε μαζί με το Xbox One.

Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα πως τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του καινούριου Kinect για υπολογιστές με Windows 8.

Το περιφερειακό διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες στην παρακολούθηση του σώματος του χρήστη. Έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη νέων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων για PC, αλλά και σε εφαρμογές γυμναστικής ή φυσικοθεραπείας.

Συνοδευτικό αξεσουάρ της παιχνιδοκονσόλας Xbox One, το νέο Kinect διαθέτει κάμερα ανάλυσης Full HD, η οποία μπορεί να «καταλαβαίνει» πολύ πιο αξιόπιστα από τον προκάτοχό του τις κινήσεις του χρήστη. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει τη δυνατότητα να συμπεράνει ακόμη και τους σφυγμούς του.

Η Microsoft θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη έκδοση του περιφερειακού για PC στο ετήσιο συνέδριό της Build, το οποίο φέτος θα ξεκινήσει στις 26 Ιουνίου.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr