ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (2048)

Στην cosmoONE ανέθεσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε), την υλοποίηση και υποστήριξη ψηφιακής πλατφόρμας υποβολής και διαχείρισης αιτήσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Την πρώτη πραγματική φωτογράφιση των ηλεκτρονίων μέσα σε στερεά σώματα, χάρη σε ένα νέο πολύ ισχυρό μικροσκόπιο, πέτυχαν επιστήμονες από τη Γερμανία και την Κίνα με επικεφαλής έναν Έλληνα φυσικό της διασποράς.

Η Olympus ξεκίνησε από τα... τηλεσκόπια, έφτασε στην κορυφή του «Ολύμπου» -

Η εφαρμογή θα αφαιρέσει τα Facebook Connect, Facebook SDK και GIPHY – Παράλληλα θα διακόψει κάθε διαφημιστική δαπάνη

«Προτεραιότητά μας η υγεία σας» το μήνυμα των ρομπότ

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ πιστεύουν ότι βρήκαν ένα τρόπο για να απαντήσουν στο ερώτημα: «Υπάρχει κάποιος εκεί έξω;»

Αυτή τη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανήρτησε «πειραγμένο» βίντεο

Δεκάδες είναι οι εφαρμογές κινητών τηλεφώνων που έχουν ριχθεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα επισημαίνει με ετικέτα τις πολιτικές διαφημίσεις που μοιράζονται οι χρήστες στο προσωπικό τους χρονολόγιο, κλείνοντας ένα παραθυράκι για το οποίο είχε δεχτεί κριτική.

Επιστήμονες στην Ελβετία μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας ερευνητής της διασποράς, δημιούργησαν την πρώτη στον κόσμο φορητή συσκευή που σε συνδυασμό με μια εφαρμογή «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου μπορεί να ανιχνεύσει τα επίπεδα μεθανόλης στα αλκοολούχα ποτά.

Προβλήματα αντιμετώπισαν το βράδυ οι χρήστες του site κοινωνικής δικτύωσης και στη χώρα μας

Τα στοιχεία για το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας, τον Ερντογάν και την ρωσική κυβέρνηση που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ερευνητών

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos