Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύρος - Καταγγελία για ΕΚΑΒ: 97χρονη έμεινε στο λιμάνι γιατί της αρνήθηκαν την επιβίβαση για ένα έγγραφο

21 Ιανουαρίου 2026 10:19
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΡΟΣ
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
  • ΕΚΑΒ
Σύρος - Καταγγελία για ΕΚΑΒ: 97χρονη έμεινε στο λιμάνι γιατί της αρνήθηκαν την επιβίβαση για ένα έγγραφο

test2

skandalis77

Newsroom (1) Newsroom (1)

Εξιτήριο που δεν έγινε ποτέ για 97χρονη εγκλωβισμένη στη Σύρο, ενώ ο γιος της μένει σε ξενοδοχείο με δικά του έξοδα.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dfthig5jievl?integrationId=eexbs17m2ojdwi7}

Μια σοβαρή καταγγελία για τον Γολγοθά που βίωσε μια ηλικιωμένη ασθενής φέρνουν στο φως της δημοσιότητας το OPEN και οι «Καθαρές Κουβέντες»

Συγκεκριμένα, μια 97χρονη γυναίκα πήρε σήμερα (20/1) εξιτήριο από το νοσοκομείο της Σύρου για να επιστρέψει στο σπίτι της στη Σέριφο, όταν έφτασε όμως με το ΕΚΑΒ στο λιμάνι συνειδητοποίησε πως... δεν της είχαν τυπώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Όπως αναφέρει και ο γιος της 97χρονης, Ιωάννης Μποφίλιος: «Μας ειδοποίησαν σήμερα το πρωί για να πάμε να πάρουμε το εξιτήριο. Ήρθε το ΕΚΑΒ να πάρει τη μητέρα μου, πάμε στο λιμάνι κι εκεί ένας υπεύθυνος του πλοίου ενημερώνει τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ πως λείπει ένα χαρτί της διακομιδής. Το εν λόγω χαρτί θα μπορούσε είτε να πάει το ΕΚΑΒ να το πάρει, είτε θα μπορούσαν να το στείλουν με μήνυμα, είτε να το στείλουν ακόμα και με e-mail στον καπετάνιο. Παρόλα αυτά, μας γύρισαν πίσω».

«Ουδέν σχόλιον» από το νοσοκομείο

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα να επιστρέψει αναγκαστικά στο νοσοκομείο, καθώς αρνήθηκαν να την επιβιβάσουν στο πλοίο εξαιτίας της μη προσκόμισης του εγγράφου (το οποίο ήταν η βεβαίωση μη μεταδιδόμενων νοσημάτων) και βάσει πρωτοκόλλου. Σε επικοινωνία της εκπομπής, σε μια προσπάθεια αποσαφήνισης της κατάστασης, το νοσοκομείο αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και να σχολιάσει το περιστατικό.

Ωστόσο, το επόμενο πλοίο για τη Σέριφο είναι την Κυριακή (25/1). Επομένως, και η 97χρονη θα αναγκαστεί να περάσει επιπλέον έξι ημέρες στο νοσοκομείο αντί για το σπίτι της, αλλά και ο κ. Μποφίλιος υποχρεούται να πληρώνει για να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι τότε.

ethnos.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ανάσυρση σορού γυναίκας στη Σύρο
  • Μητσοτάκης: Δημοπρατήθηκε η κατασκευή τριών Μονάδων Ανάκτησης και Ανακύκλωσης σε Σύρο, Μύκονο και Πάρο, με ΣΔΙΤ, με διάρκεια λειτουργίας 25 ετών
  • Ο Δ. Καπούνης καταγγέλλει τα παράνομα «βαπτίσματα» πατατών ως Νάξου (βίντεο)
  • Αύξηση 6,9% επιβατών στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ για το 12μηνο του 2025
  • Σύρος: Δεμένα πλοία λόγω θαλασσοταραχής - Πελώρια κύματα σπάνε τις προβλήτες (βίντεο)
  • Παρασκευές με σινεμά Λέσχη Εκπαιδευτικών Σύρου