ΚΟΙΝΩΝΙΑ (7559)

Την 28-05-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θήρας, 25χρονος ημεδαπός και 36χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντίστοιχα «φιξάκι» κοκαΐνης και μικροποσότητα κάνναβης.

Την 27-05-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης βάρους -2,1- γρ..

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.) κ. Χρήστο Ροϊλό και την

Οι ομορφιές και η γαστρονομία της Αμοργού ταξιδεύουν στην Ολλανδική αγορά.

Οι δολοφονίες θαλάσσιων θηλαστικών στο Αιγαίο δυστυχώς συνεχίζονται.

Αισθητά αναμένεται να αυξηθεί το επιτρεπόμενο ποσοστό πληρότητας στα πλοία τον επόμενο μήνα, καθώς το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις ετοιμάζεται να αναθεωρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που διέπει τη λειτουργία της επιβατηγού ναυτιλίας.

Την 26-05-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος στην προσπάθειά του να κατασκευάσει αυτοσχέδιο βεγγαλικό προκάλεσε έκρηξη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Στο πλευρό των κατοίκων των νησιών των Κυκλάδων, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο και Σίκινο, βρέθηκαν οι Πλωτές Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ και η «Σύμπλευση ΑΜΚΕ», και πραγματοποίησαν τα πρώτα τεστ για τον κορωνοϊό στους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών του Αιγαίου.

Πλέγμα θεμάτων που αφορούν την ακτοπλοΐα, συζητήθηκε στη συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).

Την 25-05-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε εγκαταστήσει παράνομα σε τμήμα του αιγιαλού ξύλινη κατασκευή, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Την 25-05-2020 το πρωί συνελήφθησαν στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος απασχολούσε σε οικοδομικές εργασίες 49χρονο αλλοδαπό που διέμενε και εργαζόταν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του 49χρονου αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos