Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολίτες από τα νησιά μας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. «Ζεσταίνεται» το κλίμα στην πλατεία Συντάγματος!

03 Φεβρουαρίου 2018 21:15
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πολίτες από τα νησιά μας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. «Ζεσταίνεται» το κλίμα στην πλατεία Συντάγματος!

test2

test2

Όλα είναι έτοιμα για την αυριανή ημέρα της πραγματοποίησης του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας για το ζήτημα του Μακεδονικού. Σε λιγότερες από 24 ώρες, η πλατεία Συντάγματος αναμένεται να γεμίσει από κόσμο και όπως εκτιμούν αρκετοί, το συλλαλητήριο ίσως ξεπεράσει κατά πολύ σε όγκο αυτό της Θεσσαλονίκης.

Εν μέσω λοιπόν διαβουλεύσεων, πολιτικών ζυμώσεων και συζητήσεων στην Ελλάδα και στα γειτονικά Σκόπια, μέσα από αντιπαραθέσεις, εκφοβισμούς και πρόσφατες απειλές στο εγχώριο σκηνικό, το γεγονός είναι ότι πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα και από τα νησιά των Κυκλάδων αναχωρούν για την Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν.

Όλα είναι έτοιμα, οι εξέδρες στο Σύνταγμα έχουν στηθεί και όλοι περιμένουν αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που ακούγονται για ένα μεγάλο συλλαλητήριο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet