Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντώνης Ρέμος: Mε αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη αναβάλλουμε η συναυλία στο «Nammos»

25 Ιουλίου 2018 19:45

Η συναυλία θα μεταφερθεί στις 27 Ιουλίου, και όπως τόνισε ο τραγουδιστής μέρος των εσόδων, καθώς και η δική του αμοιβή θα προσφερθούν στους πληγέντες.


Σεβόμενος την εθνική τραγωδία με τους 81 νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, ο Αντώνης Ρέμος ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας του στο Nammos της Μυκόνου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δήλωσε ότι παρακολουθεί με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, γνωστοποιώντας ότι η συναυλία θα μεταφερθεί στις 27 Ιουλίου.

Μάλιστα, τόνισε ότι μέρος των εσόδων, καθώς και η δική του αμοιβή θα προσφερθούν στους πληγέντες.

Ολόκληρη η δήλωση του Αντώνη Ρέμου:

Αγαπημένοι μου φίλοι, με αίσθημα ευθύνης και ανείπωτη θλίψη παρακολουθώ τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καθένας μας τέτοιες στιγμές πρέπει να πράττει με βάση την ψυχή του και συνείδηση του, ώστε να βοηθήσει στο ελάχιστο την όλη κατάσταση που περνάει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας. Έτσι λοιπόν σας πληροφορώ πως η προγραμματισμένη διεθνή συναυλία στο Nammos της Μυκόνου μεταφέρεται για τις 27/7 και εξολοκληρου η δική μου αμοιβή καθώς και μεγάλο μέρος των συνολικών εσόδων της βραδιάς θα προσφερθούν από καρδιάς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειες αυτών. Επίσης αναβάλλεται η προγραμματισμένη μας συναυλία 29/7 στο φεστιβάλ Νέστου στην Καβάλα και θα ανακοινωθεί προσεχώς νέα ημερομηνία. Καλή δύναμη εύχομαι σε όλους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr