Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μύκονος: Ο αστυνομικός σκύλος "μύρισε" τα ναρκωτικά

09 Μαϊος 2019 13:40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μύκονος: Ο αστυνομικός σκύλος "μύρισε" τα ναρκωτικά

test2

test2

Στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου.


Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., στο νέο λιμένα Μυκόνου κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός σακιδίου πλάτης, επιμελώς σφραγισμένες και κρυμμένες στο εσωτερικό παντελονιού τζιν, δύο (02) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 94,57 γραμμάρια και 60,37 γραμμάρια αντίστοιχα.

Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet