Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτ/τας σε Κω

05 Δεκεμβρίου 2011 17:34

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω,

η κλοπή δίκυκλης μοτ/τας που έγινε σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν την 19-05-2010.

Ειδικότερα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν για κλοπή και χρήση δίκυκλης μοτ/τας .Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 25χρονος αλλοδαπός την 19-05-2010 αφαίρεσε έξω από την οικία ομοεθνή του στην περιοχή Πατησίων Αττικής, την δίκυκλη μοτ/τα , την οποία στην συνέχεια μετέφερε στην Κώ όπου κατελήφθη να την οδηγεί στην περιοχή της Αντιμάχαιας.

Δίκυκλη μοτ/τα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον δικαιούχο.

Δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου αδικήματος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Κω.


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η κλοπή δίκυκλου μοτ/του που έγινε σε βάρος ημεδαπού την 1/2-12-2011 .

Ειδικότερα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανηλίκων ημεδαπών για κλοπή δίκυκλου μοτ/του και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 16χρονος ανήλικος ημεδαπός νυκτερινή ώρα της 1/2-12-2011 αφαίρεσε το δίκυκλο μοτ/το ιδιοκτησίας ενός 23χρονου ημεδαπού και στην συνέχεια το έδωσε στον 17χρονο ανήλικο ημεδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Δίκυκλο μοτ/το κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον δικαιούχο.

Δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί κ. Εισαγγελέα Κώ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr