Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστυνομικό δελτίο

09 Φεβρουαρίου 2012 16:03

Συνελήφθη ένας ημεδαπός στη Ρόδο με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Εκκρεμούσε από τις Γερμανικές Αρχές για απάτη.

Συνελήφθη χθες (08-02-2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στους οποίους παρουσιάσθηκε αυθόρμητα, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για απάτη.

Ειδικότερα ο 44χρονος, είχε δημιουργήσει στην Γερμανία σύστημα επενδύσεως κεφαλαίων με τη μορφή πυραμίδας και είχε εξαπατήσει Γερμανούς επενδυτές, εισπράττοντας το ποσό των 21.000.000 Ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός στη Ρόδο, για κλοπή που είχε διαπράξει στο νησί της Τήλου.

Συνελήφθη χθες (08-02-2012) το πρωί, στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος ημεδαπός προχθές (07-02-2012) το απόγευμα στην Τήλο αφαίρεσε από εργοτάξιο ένα αεροσυμπιεστή αξίας 40.000 Ευρώ, ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού.

Ο αεροσυμπιεστής βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ στην Κω.

Ο δράστης αναζητείται.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 7/8-02-2012, στην πόλη της Κω, διέρρηξε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε από τις ταμειακές μηχανές συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 Ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο άγνωστος ή άγνωστοι, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Χρημάτων (ATM) που είχε εγκαταστήσει Τράπεζα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κω.


Κλοπή σε οικία.

Ο δράστης αναζητείται.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 7/8-02-2012, στη Σίφνο, αφαίρεσε από εξοχική οικία αλλοδαπής, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό της Σίφνου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr