Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωπαϊκά νησιά ετοιμάζονται για την μετά-κορωνοιού εποχή - Το μότο είναι: «Θα τα πούμε σύντομα Μαγιόρκα»

06 Απριλίου 2020 15:02

Ο οργανισμός τουρισμού της Μαγιόρκα προέβη στη δημιουργία διαφημιστικού υλικού σε μορφή βίντεο, στο οποίο προβάλλονται συνομιλίες μέσω του Whats-App, με σκοπό


να διατηρήσει ένθερμο το ενδιαφέρον των Γερμανών ταξιδιωτών να επισκεφθούν και πάλι τη Μαγιόρκα, το συντομότερο δυνατό μετά την κρίση του κορωνοϊού.

Η Ισπανία, μαζί με την Ιταλία, έχουν δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα από την κορωνοϊό στην Ευρώπη. Το διαφημιστικό βίντεο, διάρκειας μισού λεπτού, βασίζεται σε φανταστικό διάλογο στο Whats-App με προβολή φωτογραφιών από παραλίες και δημοσιεύσεις στα social media.

Το μότο είναι: «Θα τα πούμε σύντομα Μαγιόρκα». Το νησί επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να μεταδώσει το μήνυμα ότι η κρίση θα τελειώσει σύντομα και ότι οι ταξιδιώτες θα μπορούν να ταξιδέψουν και πάλι στο νησί.Επιπλέον, νέο βίντεο, για τον ίδιο σκοπό, ετοίμασε και η Τενερίφη.

Η Τουριστική Επιτροπή της Τενερίφης προετοιμάζει επίσης τους ταξιδιώτες για την εποχή μετά κρίσης, χρησιμοποιώντας το hashtag #WirComeBack σε νέα καμπάνια που λάνσαρε στα κοινωνικά δίκτυα για να υπενθυμίσει το τουριστικό προϊόν των Καναρίων.

Το σύντομο βίντεο παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, σέρφερ και πεζοπόρους. Το μήνυμά του είναι «Τα Κανάρια Νησιά ήδη ανυπομονούν να υποδεχθούν και πάλι πολυάριθμους τουρίστες, μετά την κρίση».

Το βίντεο δείχνει «πόσο μας λείπουν οι ταξιδιώτες μας», όπως δήλωσε ο διευθυντής της Turismo de Tenerife, David Pérez.

 

tornosnews.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr