Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάρια γονέων από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και τον "ΘΗΣΕΑ Κυκλάδων"

17 Δεκεμβρίου 2012 19:28
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σεμινάρια γονέων από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και τον "ΘΗΣΕΑ Κυκλάδων"

test2

test2

Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου πρόκειται να οργανώσει ένα νέο κύκλο σεμιναρίων για γονείς στη Χώρα, που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο.

Τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ έχουν στόχο τη στήριξη του γονιού στο δύσκολο έργο του μεγαλώματος των παιδιών τους σήμερα, τη βελτίωση της επικοινωνίας και των σχέσεων στην οικογένεια. Κάθε κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει περίπου 10 εβδομαδιαίες συναντήσεις, διάρκειας δύο ωρών. Οι γονείς, που ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου στο τηλέφωνο: 2281085149 (9-2μ.μ.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να απευθύνεστε στο 2284024745, κα Κουνδουράκη Κλειώ.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet