Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της Ε.Α.Σ. Νάξου είναι «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης»!

04 Νοεμβρίου 2021 16:02
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΝΑΞΟΣ
Η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε. της Ε.Α.Σ. Νάξου είναι «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης»!

test2

test2

Το τριετές πρόγραμμα από την Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ με τίτλο «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης» έχει ως κύριο σκοπό του την προώθηση των ελληνικών αυθεντικών συνεταιριστικών προϊόντων Π.Ο.Π. (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και Π.Γ.Ε. (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) που ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών προϊόντων.

Μέσω του προγράμματος, το οποίο υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι καταναλωτές θα έχουν την σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τόσο τα προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. όσο και τους συνεταιρισμούς παραγωγών ανά την Ελλάδα.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμμετέχει στο πρόγραμμα «Μικροί Θησαυροί της Ευρώπης» με τα δύο εκλεκτά, πεντανόστιμα, ξακουστά και πιστοποιημένα προϊόντα της: την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και την Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε.!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Επίσκεψη του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Ιωάννη Μπούγα, στη Νάξο
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Νάξο και Κύθνο
  • Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο ατύχημα στη Νάξο
  • Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Νάξο
  • Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι, πήγε στη Νάξο και μαγείρεψε με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ της ΕΑΣ! (Βίντεο)
  • Τραγικός θάνατος για 41χρονο εργάτη σε κατεδάφιση κτηρίου στη Νάξο – Τον καταπλάκωσε η πλάκα. Προανάκριση από την αστυνομία