Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλάδες: “Έρχεται” κακοκαιρία εξπρές με βροχές και θυελλώδεις βοριάδες

07 Φεβρουαρίου 2022 20:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Κυκλάδες: “Έρχεται” κακοκαιρία εξπρές με βροχές και θυελλώδεις βοριάδες

test2

test2

Αλλάζει από το βράδυ της Δευτέρας 7/2 το καιρικό σκηνικό στα νησιά των Κυκλάδων και από την... άνοιξη των τελευταίων ημερών θα έρθει ξανά χειμώνας!

Η κακοκαιρία θα έχει μικρή διάρκεια, ωστόσο θα φέρει έντονα καιρικά φαινόμενα. Συγκεκριμένα από το βράδυ της Δευτέρας θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ οι οποίοι από το μεσημέρι της Τρίτης 8/2 θα στραφούν σε βόρειους θυελλώδεις με ένταση αυξανόμενη που θα φθάσει τα 9 – 10 μποφόρ!

Από το μεσημέρι επίσης της Τρίτης αναμένονται βροχές οι οποίες θα διατηρηθούν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου. Ο υδράργυρος θα σημειώσει “βουτιά” με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Η καιρική επιδείνωση που θα έχει σύντομο χαρακτήρα, θα αρχίσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Τετάρτης, μέρα κατά την οποία οι βοριάδες επιπέδου θύελλας θα αρχίσουν να εξασθενούν.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Δωρεάν ξενάγηση στον Παραδοσιακό Οικισμό Παροικιάς με διπλωματούχο ξεναγό
  • Α’ Ε.Π.Σ.Κ.: Στα... χαρτιά το «τρίποντο» ο Α.Ο. Πάρου απέναντι στην Κύθνο
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Νάξο
  • Τραυματισμός επιβάτιδας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Πάρο
  • Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Πάρο
  • Πρώτη σέντρα στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ.Κ. - Δύο παιχνίδια στην Πάρο