Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλάδες: Αντίο ...”άνοιξη”! Τσικνοπέμπτη με καιρική επιδείνωση...

22 Φεβρουαρίου 2022 19:09
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΚΑΙΡΟΣ
Κυκλάδες: Αντίο ...”άνοιξη”! Τσικνοπέμπτη με καιρική επιδείνωση...

test2

test2

Το όμορφο ανοιξιάτικο καιρικό διάλειμμα παίρνει τέλος από το απόγευμα της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες και στη θέση του “έρχεται” ένα τριήμερο χειμερινό σκηνικό.

Συγκεκριμένα, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τετάρτη ιδίως από τις απογευματινές ώρες της ημέρας που θα είναι βροχερός, ενώ την επομένη, την περίφημη Τσικνοπέμπτη θα υπάρξει βελτίωση ως προς τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ που θα υπάρξει ξανά βροχόπτωση.

Οι άνεμοι τώρα από το βράδυ της Τετάρτης θα ενισχυθούν και θα πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις μέχρι και την Πέμπτη το πρωί που θα φθάνουν σε ένταση τα 7 μποφόρ.

Στη διάρκεια της ημέρας της Τσικνοπέμπτης 24/2 ωστόσο, θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και το βράδυ οι βοριάδεις θα αγγίζουν τα 9 μποφόρ.

Ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση κατά 5 – 6 βαθμούς κελσίου. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής 25/2 με εξασθένιση των σφοδρών ανέμων.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κατερίνα Μονογυιού: Στο πλευρό των επιχειρηματιών της Πάρου – Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Οικονομικών για τα πρόστιμα της Κτηματικής Υπηρεσίας
  • Πάρος: Προς επίλυση το θέμα των επαγγελματιών εστίασης στο νησί
  • Πάρος: Live o Γιάννης Γρόσης την Κυριακή 08/06
  • Πάρος: Ανέλκυση θαλαμηγού με πλωτό γερανό μετά από ναυτικό ατύχημα στη Νάουσα (Βίντεο)
  • Πάρος: Συνεδρίαση Κοινότητας Νάουσας
  • Θ. Μαρινόπουλος: Εσού... του ιδίου