Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο 41χρονος σαντορινιός υποπλοίαρχος του «Πρέβελη» που πέθανε εν πλω

04 Μαϊος 2022 19:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Αυτός είναι ο 41χρονος σαντορινιός υποπλοίαρχος του «Πρέβελη» που πέθανε εν πλω

test2

test2

Πρόκειται για τον Σταύρο Πελεκάνο που βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους

Θρήνος στην ελληνική ναυτιλία μετά τον θάνατο του 41χρονο υποπλοιάρχου του πλοίου «Πρέβελη» που πέθανε εν πλω.

Πρόκειται για τον 41χρονο Σταύρο Πελεκάνο, με καταγωγή από το Βουρβούλο Σαντορίνης. Ο Σαντορινιός ναυτικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και η τοπική κοινωνία καθώς και οι συνάδελφοι του είναι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του.

 Σύμφωνα με λιμενικές πηγές, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν ο 41χρονος υποπλοίαρχος αισθάνεται έντονη αδιαθεσία την ώρα που το πλοίο έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά.

Αμέσως ο καπετάνιος ενημερώνει τη λιμενική αρχή του Πειραιά ζητώντας την άμεση επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι αλλά και την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ.

Το πλοίο δένει με ασφάλεια στον Πειραιά και οι διασώστες του ασθενοφόρου παραλαμβάνουν τον 41χρονο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή με τους γιατρούς να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο ο 41χρονος, το «Πρέβελη» απέπλευσε εκ νέου για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς τα λιμάνια Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου.

Χθες, στο πλοίο επέβαιναν 262 επιβάτες, 56 Ι.Χ οχήματα, 54 Φ/Γ οχήματα και 11 Δ/Κ.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εξαρθρώθηκε 3μελής συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά στη Θήρα
  • Εξιχνιάσθηκαν άμεσα -4- διαρρήξεις οχημάτων στη Σαντορίνη
  • Σαντορίνη: Η ρομαντική πρόταση γάμου στην ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα (εικόνες)
  • Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στη Θήρα
  • Σαντορίνη: Σημαντική μείωση στις κρατήσεις το φετινό καλοκαίρι (βίντεο)
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για ενιαία και αναλογική αμοιβή πνευματικών δικαιωμάτων στη μουσική – Αναφορά προς την Υπουργό Πολιτισμού