Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Ιατρικός σύλλογος Κυκλάδων για την κατάσταση του Γ.Ν. Σύρου

03 Ιουνίου 2022 14:32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
O Ιατρικός σύλλογος Κυκλάδων για την κατάσταση του Γ.Ν. Σύρου

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Αγαπητοί Κυκλαδίτες,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα, τόσο την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και την διοίκηση της 2ης ΔΥΠΕ για την κατάσταση που οδηγείται η μοναδική Β΄θμια μονάδα υγείας στις Κυκλάδες,το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Είναι λυπηρό να υπάρχει αυτό το αδιέξοδο και η πολιτεία να αγνοεί επιδεικτικά την όλη κατάσταση της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας.

Η χθεσινή κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Σύρου, είναι η φωνή των απελπισμένων κατοίκων όλων των Κυκλάδων που βλέπουν να παραμένουν πολίτες β΄ κατηγορίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων απαιτεί την άμεση επάνδρωση και στελέχωση του Γ.Ν. Σύρου, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως ορίζει το οργανόγραμμα του, για να μπορεί να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας σε όλους τους Κυκλαδίτες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων ζητάτην άμεση εξεύρεση μόνιμης και οριστικής λύσης για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του πολύπαθου και ξεχασμένου νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Cycladic Identity: Η ευαισθητοποίηση των παιδιών για την προστασία των άγριων μελισσών στις Κυκλάδες
  • Απαγορευτικό απόπλου για όλα τα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων
  • Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» ισχυρές καταιγίδες – Πιθανώς κατά τόπους ακραία φαινόμενα (Βίντεο)
  • Κυκλάδες, Πάρος: Καιρική επιδείνωση με θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες
  • Οι τέσσερις από τις δέκα νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στις Κυκλάδες αναμένονται στην Πάρο
  • «Ό,τι πιο green θα κάνεις φέτος» ξεκινά και στην Σύρο