Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλάδες – Κορωνοϊός: Αποστέλλονται αντι – ιικά φάρμακα σε τρία νησιά των Κυκλάδων

05 Ιουλίου 2022 20:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
  • ΙΟΣ
Κυκλάδες – Κορωνοϊός: Αποστέλλονται αντι – ιικά φάρμακα σε τρία νησιά των Κυκλάδων

test2

test2

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει ο δείκτης θετικότητας σε αρκετά νησιά των Κυκλάδων. Η νέα έξαρση και η μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα, οδηγεί σε προβληματισμό στις τουριστικά ειδικά περιοχές της χώρας.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε σε τρία νησιά των Κυκλάδων που δεν διαθέτουν νοσοκομειακές υποδομές, να αποσταλούν σκευάσματα αντι – ιικών φαρμάκων για να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα της νόσου και να αποσοβηθούν νοσηλείες και διασωληνώσεις.

Τα νησιά αυτά, στα οποία ο δείκτης θετικότητας εμφανίζει μεγάλη άνοδο τελευταία και για το λόγο αυτό θα λάβουν αντι – ιικά φάρμακα είναι η Μύκονος, η Μήλος και η Ίος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ίος: Παροχή συνδρομής σε αυτόνομο δύτη
  • Χωρίς παιδίατρο μένει η Ίος - «Έκανα αναφορά για κακή λειτουργία, δεν είδα προκοπή, το μόνο που μου μένει είναι να παραιτηθώ» (βίντεο)
  • Συναντήσεις εργασίας και ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ίο
  • Η Ίος ανάμεσα στα καλύτερα μέρη του κόσμου για διακοπές το 2025 (βίντεο)
  • Η Ίος ποντάρει στον πολιτισμικό τουρισμό
  • Σύλληψη αλλοδαπού στην Ίο