Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota -Πόσο κοστίζει;

20 Ιουλίου 2022 14:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota -Πόσο κοστίζει;

test2

test2

Τα πρώτα της βήματα στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων (e-bikes) πραγματοποιεί η Toyota, παρουσιάζοντας μια υλοποίηση με αυτονομία 70 χιλιομέτρων.

Μπορεί η Toyota να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων στο πλανήτη, αυτό ωστόσο δεν τις απαγορεύει να δραστηριοποιείται και στον τομέα της αστικής μικροκινητικότητας.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα αξεσουάρ που μπορεί κανείς αποκτήσει από την γκάμα της ιαπωνικής φίρμας έρχεται να προστεθεί και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με αυτονομία 70 χιλιομέτρων και κόστος 1.700 ευρώ.

Το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota προσφέρεται ήδη στην αγορά της Αργεντινής, διαθέτοντας μάλιστα αρκετά εξαρτήματα τα οποία παράγονται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Toyota εφοδιάζεται με μια μπαταρία ιόντων-λιθίου χωρητικότητας 10,4 Ah, το οποίο τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 350W.

 Η αυτονομία του ηλεκτρικού ποδηλάτου της Toyota κυμαίνεται μεταξύ των 30 και των 70 χιλιομέτρων, ενώ ο χρόνος φόρτισης της μπαταρίας φτάνει έως και τις έξι ώρες.

Η μέγιστη ταχύτητα του ηλεκτρικού ποδηλάτου φτάνει τα 35 χλμ./ώρα, ενώ τις τεχνικές προδιαγραφές του συμπληρώνουν οι τροχοί των 29 ιντσών, η ψηφιακή οθόνη LCD, το σύστημα μετάδοσης της Shimano και τα δύο δισκόφρενα του συστήματος πέδησης.

carandmotor.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι και το Σαββατοκύριακο (Βίντεο)
  • Αιγαίο: Θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ - Ουρές και ταλαιπωρία ταξιδιωτών - Η εξέλιξη του καιρού (Βίντεο)
  • Στις 16:00 θα αναχωρήσουν τα πλοία προς Κυκλάδες από το λιμάνι του Πειραιά (Βίντεο)
  • Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων
  • Τροποποίηση δρομολογίων πλοίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
  • Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Παρασκευή 8-8-2025 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Π.Ε Κυκλάδων