Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία στο CHAMPIONJET 1: Πέθανε 44χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού

06 Σεπτεμβρίου 2022 12:20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στο CHAMPIONJET 1: Πέθανε 44χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τραγωδία στο ταξίδι του πλοίου CHAMPIONJET 1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος-Μαντούδι καθώς ένας 44χρονο επιβάτης πέθανε.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, ενημερώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σκοπέλου, ο 44χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εντυπωσιακή η Εθνική πόλο γυναικών στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού, διέλυσε με 24-7 τη Σλοβακία (Bίντεο)
  • Ιταλία - Ελλάδα 5-12: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για την ομαδάρα του Βλάχου (Βίντεο)
  • Ελλάδα - Ουγγαρία 12-15: Εκτός τελικού αλλά «ζωντανή» για το χάλκινο μετάλλιο (Βίντεο)
  • Θρίαμβος στο πόλο για την Ελλάδα, «βύθισε» 15-13 την Ιταλία και πέταξε για τα ημιτελικά του Euro (Βίντεο)
  • Β. Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
  • Η Εθνική πόλο διέλυσε την Τουρκία με 20-8 και «φουλάρει» για τα ημιτελικά του Euro (Βίντεο)