Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα εθελοντικής δράσης για τη σήμανση, τη στείρωση και τον εμβολιασμό των αδέσποτων γατών στη νήσο Δήλου

03 Νοεμβρίου 2022 14:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΜΥΚΟΝΟΣ
Πρόγραμμα εθελοντικής δράσης για τη σήμανση, τη στείρωση και τον εμβολιασμό των αδέσποτων γατών στη νήσο Δήλου

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα εθελοντικής δράσης περισυλλογής, σήμανσης, καταγραφής, στείρωσης, εμβολιασμού και παρακολούθησης των αδέσποτων γατών που διαβιούν στη νήσο Δήλο.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Μυκόνου, με την άδεια και την απαραίτητη συνδρομή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και κατόπιν έγκρισης του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., από εθελοντές ευρωπαίους κτηνιάτρους.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην προμήθεια του απαραίτητου υγειονομικού εξοπλισμού προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία, καθώς και στην προμήθεια εμβολίων κατά της λύσσας και μικροτσίπ ευρωπαϊκών προδιαγραφών mini για γάτες, συνολικής αξίας 4.500 ευρώ, για την υλοποίηση αυτής της εθελοντικής δράσης.

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ο έλεγχος του υπερπληθυσμού των γατών, ώστε να προωθηθεί η ευζωία τους και να ανακτηθεί η ισορροπία μεταξύ των ειδών της πανίδας του ευαίσθητου οικοσυστήματος της νήσου Δήλου.

Η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και των εθελοντών.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μύκονος - Περιστέρι: Τι ώρα παίζουν σήμερα - Το κανάλι του αγώνα
  • Σύλληψη ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Ίο και Μύκονο
  • «Emily in Paris»: Αθήνα, Μύκονος και Σαντορίνη στα γυρίσματα της 6ης σεζόν!
  • Θαλάσσιες διακομιδές ασθενών από Μύκονο και Τήνο
  • Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Γεροντιδάκης πιασμένοι χέρι χέρι στη Μύκονο