Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών σε Πάρο, Νάξο και Μύκονο

15 Δεκεμβρίου 2022 16:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών σε Πάρο, Νάξο και Μύκονο

test2

test2

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο Την 14-12-2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο Την 14-11-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Την 14-11-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συλλήψεις σε Μύκονο και Κέα
  • 12ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης
  • Ακτοπλοΐα: Τι θα συνέβαινε αν η Σύρος ήταν το hub των Κυκλάδων - Η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  • Συλλήψεις σε Πάρο, Μύκονο και Νάξο
  • Ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανωτής του 8ου Amorgos Trail Challenge
  • Συλλήψεις σε νησιά του Αιγαίου