Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρευνες και εντοπισμός αγνοουμένων επιβατών στην Κίμωλο

30 Μαϊος 2023 00:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΙΜΩΛΟΣ
Έρευνες και εντοπισμός αγνοουμένων επιβατών στην Κίμωλο

test2

test2

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον Κυβερνήτη του υπό ναύλωση Ι/Φ “COSMOLEDO” σημαίας Γαλλίας, ότι δύο αλλοδαποί επιβαίνοντες του σκάφους, είχαν αποπλεύσει με τη βοηθητική λέμβο και έκτοτε αγνοούνται, στη θαλάσσια περιοχή “ΜΠΟΝΑΤΣΑ” ν. Κίμωλου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το Α/Κ “ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ” Ν.Μ 43, καθώς και δύο (02) ιδιωτικά σκάφη.

Οι ανωτέρω αγνοούμενοι, προσήλθαν λίγο αργότερα από μόνοι τους στο Λιμεναρχείο Μήλου και δήλωσαν ότι έχοντας επιβιβαστεί στην βοηθητική λέμβο για πλου, χάλασε η μηχανή και έμειναν ακυβέρνητοι δίχως δυνατότητα επικοινωνίας, ενώ παρασυρόμενοι από τον καιρό, προσέγγισαν τελικώς στην παραλία “ΒΟΥΔΙΑ”. Οι εν λόγω αλλοδαποί, μεταφέρθηκαν προληπτικά με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου, από όπου και εξήλθαν.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κίμωλος: Η «Οδύσσεια» μιας εκπαιδευτικού εν μέσω 7 μποφόρ (βίντεο)
  • Πάσχα σε Σύρο, Πάρο, Κίμωλο και Αλόννησο - Τι λένει οι φορείς των νησιών
  • Η παραλία με τα πιο καθαρά νερά στον κόσμο βρίσκεται στην Κίμωλο- Η παραλία Αγία Άννα στη Νάξο κατέκτησε την πέμπτη θέση
  • Μίνι εξόρμηση στην Κίμωλο για την Κλέλια Ανδριολάτου
  • Κίμωλος: Εγκαθίσταται έργο ηλιακής αφαλάτωσης 100 Kw
  • Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την πρόσκρουση Θ/Γ σκάφους στην Κίμωλο