Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βύθιση Θ/Γ σκάφους μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στο Κουφονήσι

10 Οκτωβρίου 2023 18:12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Βύθιση Θ/Γ σκάφους μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς στο Κουφονήσι

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε Θ/Γ σκάφος σημαίας Μαλαισίας, στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον λιμένα ν. Κουφονησίου, με είκοσι δύο (22) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΑΠΤΑ ΚΩΣΤΑΣ – ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ” Ν.Ν. 39, προς παροχή συνδρομής, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή τέθηκε σε ισχύ το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Οι επιβαίνοντες του Θ/Γ σκάφους μεταφέρθηκαν ασφαλώς με το ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος και με τη χρήση του βοηθητικού σκάφους (tender) της θαλαμηγού, στον λιμένα ν. Κουφονησίου, όλοι καλά στην υγεία τους.

Πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή μετέβη πλοιάριο Π.Σ. για διενέργεια πυρόσβεσης, το Θ/Γ όμως βυθίστηκε. Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα περιμετρικά του σημείου βύθισης από το ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος με επιβαίνοντα στέλεχος του Λιμενικού Φυλακίου Κουφονησίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυκλάδες: Εγκατάλειψη ΕΣΥ – “Οι συγγενείς αναγκάζονται να συναινέσουν σε διακομιδές χωρίς γιατρό”
  • Νάξος: Ζητείται από επιχείρηση υπάλληλος
  • Πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας για τη Ν.Δ. στη Σύρο, με κεντρικό ομιλητή τον Βασίλη Σπανάκη
  • Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπορικού Ναυτικού Κυκλάδων
  • Φίλιππος Φόρτωμας: Ουσιαστική ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών στις Κυκλάδες μέσω των τακτικών μεταθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για το 2026
  • Cycladic Identity: Η ευαισθητοποίηση των παιδιών για την προστασία των άγριων μελισσών στις Κυκλάδες