Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ολυμπιακή Φλόγα φώτισε τη Νάξο: Λαμπαδηδρομία, λαμπρή τελετή και μηνύματα ειρήνης

20 Απριλίου 2024 00:21
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΝΑΞΟΣ
Η Ολυμπιακή Φλόγα φώτισε τη Νάξο: Λαμπαδηδρομία, λαμπρή τελετή και μηνύματα ειρήνης

test2

test2

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και ολυμπιακό πνεύμα, η Νάξος υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι την Ολυμπιακή Φλόγα.

Ξεκινώντας το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία με προορισμό το Παρίσι, η Φλόγα μετά από 20 χρόνια έκανε στάση στη Νάξο, φέρνοντας μαζί της το μήνυμα της ειρήνης.

Η Ολυμπιακή αποστολή που συνόδευε τη Φλόγα κατέφτασε στη μικρή προβλήτα της πόλης της Νάξου λίγο στις 13:30 όπου την υποδέχτηκαν με χορούς και τραγούδια η Χορευτική Ομάδα «Αξοπατήματα». Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε λίγο αργότερα από τον πεζόδρομο κάτω από το Δημαρχείο, διένυσε την κεντρική παραλιακή οδό και κατέληξε στην είσοδο του Ναού του Απόλλωνα, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής της, παρουσία των εκπροσώπων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Γαλλικής Οργανωτικής Επιτροπής.

Δείτε περισσότερα εδώ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πισίνες σε Νάξο και Μάνη: Μύθος ή απειλή για τη λειψυδρία; Νέα έρευνα ανατρέπει όσα νομίζαμε
  • Φωτιά στη Νάξο – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα
  • Ακυβερνησία Θ/Γ σκάφους στην Νάξο
  • Συλλήψεις σε Νάξο και Θήρα
  • Η Ε.Α.Σ. Νάξου χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να καταπολεμήσει την παράνομη «ναξοποίηση» πατατών!
  • Συνάντηση εργασίας για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+: ACTION+ στη Νάξο, 2-3 Οκτωβρίου 2025